LYRIC

Here you will find the lyrics of the popular song – “Inder Raja Mari Arji Sambhalo Ji ” from the Movie / Album – “Rajasthani Bhajan”. The Music Director is “Gaur Studio”. The song / soundtrack has been composed by the famous lyricist ”Traditional” and was released on “Jul 26, 2020” in the beautiful voice of “Mahendra Boyal”. The music video of the song features some amazing and talented actor / actress “Sonu Mukesh & Deepak ”. It was released under the music label of “NMG Rajasthani “.

इंदर राजा म्हारी अर्जी साम्भलो जी भजन लिरिक्स | inder raja mari arji sambhalo bhajan lyrics

Inder Raja Mari Arji Sambhalo Ji lyrics in hindi

~ inder raja mari arji sambhalo ~
jyeth mahine pavan ghano gaje ji,
pade re tawado bhom tape re.
sat sayriyo ra nir sukhona ji,
nav khand me jhankar pade re.
indar raja mari arji sambhalo ji.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

aashad mahine alakh dhari aaya ji,
karsha huya uba khare mate re.
dhore dhore mot bajri ji,
gele gele jwar khade re.
indar raja mari arji sambhalo ji.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

savan mahina me ghero ghero gaje ji,
sukha sarvar fer bhare re.
dadur mor papaiya bole ji,
aatho por aavaj kare re.
indar raja mari arji sambhalo ji.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

bhadeve me ghani kar aavo ji,
musladhar meh barse re.
nadi nala beda ber soguna ji,
gaya ubi ghas chare re.
indar raja mari arji sambhalo ji.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

asoj mahine pira amrut mehuda ho ji,
ami re fuaro ri chat pade re.
sip re sayriyo me motida nipaje ho ji,
samundr jaye sagal kare re.
indar raja mari arji sambhalo ji.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

kati re mahine pira loh lavni ho ji,
aaye shatak upar hath dhare re.
an dhan hua pirji soguna ho ji,
kan su mara kothar bhare re.
indar raja mari arji sambhalo ji.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

harji aaj rama pir padhariya ji,
lile chadne babo his kare re.
hari sharane bhati harji bole ji,
bhav tapiya bhagwan mile re.
indar raja mari arji sambhalo ji.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

jyeth mahine pavan ghano gaje ji,
pade re tawado bhom tape re.
sat sayriyo ra nir sukhona ji,
nav khand me jhankar pade re.
indar raja mari arji sambhalo ji.

Disclaimer: Videos and others Content on the channel consist copyright of owner, no one is allowed to do a copy, editing or any kind of changes in original videos, or not allowed to re-upload without permission on any social media platform.

यहां आपको मूवी / एल्बम – “राजस्थानी भजन” के लोकप्रिय गीत – “इंदर राजा मारी अरजी संभालो जी” के बोल मिलेंगे। संगीत निर्देशक “गौर स्टूडियो” हैं। गीत / साउंडट्रैक प्रसिद्ध गीतकार “पारंपरिक” द्वारा रचित किया गया है और “महेंद्र बोयाल” की खूबसूरत आवाज में “26 जुलाई, 2020” को रिलीज़ किया गया था। गाने के संगीत वीडियो में कुछ अद्भुत और प्रतिभाशाली अभिनेता / अभिनेत्री “सोनू मुकेश और दीपक” हैं। इसे “NMG राजस्थानी” के संगीत लेबल के तहत जारी किया गया था।

Inder Raja Mhari Arji Sambhalo Songs Download - Free Online Songs @ JioSaavn

इंदर राजा म्हारी अर्जी साम्भलो रामदेव बाबा भजन हिंदी

~ इंदर राजा म्हारी अर्जी साम्भलो ~
इंद्र राजा मारी अर्ज साम्भलो जी ,
आप आया सबरा कारज सरे रे।
गाया वाली बेल पधारो पीर रामा जी।

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

ज्येठ महीने पवन घणो गाजे जी,
पड़े रे तावड़ो भोम तपे रे।
सात सायरियो रा नीर सुखोना जी,
नव खंड में झनकार पड़े रे।
इंद्र राजा मारी अर्ज साम्भलो जी।

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

आषाढ़ महीने अलख धारी आया जी,
करषा हुया उबा खरे मते रे।
धोरे धोरे मोट बाजरी जी,
गेले गेले ज्वार खडेे रे।
इंद्र राजा मारी अर्ज साम्भलो जी।

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

सावन महीना में घेरो घेरो गाजे जी,
सूखा सरवर फेर भरे रे।
दादुर मोर पपैया बोले जी,
आठो पोर आवाज करे रे।
इंद्र राजा मारी अर्ज साम्भलो जी।

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

भाद्रवे में घनी कर आवो जी,
मूसलाधार मेह बरसे रे।
नदी नाला बेडा बेर सौगुणा जी,
गाया ऊबी घास चरे रे।
इंद्र राजा मारी अर्ज साम्भलो जी।

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

आषोज महीने पीरा अम्रत मेहुडा हो जी,
अमी रे फुआरो री चाट पडे रे।
सीप रे सायरीयो मे मोतीडा नीपजे हो जी,
समुन्द्र जाये सगाल करे रे।
इंद्र राजा मारी अर्ज साम्भलो जी।

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

काती रे महीने पीरा लोह लावनी हो जी,
आये शतक उपर हाथ धरे रे।
अन धन हुआ पीरजी सौगुणा हो जी,
कण सु मारा कोठार भरे रे।
इंद्र राजा मारी अर्ज साम्भलो जी।

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

हरजी आज रामा पीर पधारिया जी,
लीले चढने बाबो हिस करे रे।
हरी शरणे भाटी हरजी यू बोले जी,
भव तपीया भगवान मिले रे।
इंद्र राजा मारी अर्ज साम्भलो जी।

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

इंद्र राजा मारी अर्ज साम्भलो जी।
आप आया सबरा कारज सरे रे ,
गाया वाली बेल पधारो पीर रामा जी।

Translated Version

अस्वीकरण: वीडियो और अन्य चैनल की सामग्री में मालिक का कॉपीराइट होता है, किसी को भी मूल वीडियो में कॉपी, संपादन या किसी भी तरह के बदलाव करने की अनुमति नहीं है, या किसी भी सोशल मीडिया प्लेटफॉर्म पर बिना अनुमति के फिर से अपलोड करने की अनुमति नहीं है।



=================================================
Song Credits & Copyright Details:


गाना / Title : Ramji Ro Naam Mane Mitho Ghano Lage
चित्रपट / Film / Album : Rajasthani Bhajan
संगीतकार / Music Director : Gaur Studio
गीतकार / Lyricist : Traditional
गायक / Singer(s) : Mahendra Boyal
जारी तिथि / Released Date : Jul 26, 2020
कलाकार / Cast : Sonu Mukesh & Deepak
लेबल / Label : NMG Rajasthani
निदेशक / Director : HANUMAN PALDIYA
निर्माता / Producer : HANUMAN PALDIYA


Added by

admin

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *