LYRIC

Here you will find the lyrics of the popular song – “Satguru Sa Ri Olu Aave Re ” from the Movie / Album – “Rajasthani Bhajan “.  The song / soundtrack has been composed by the famous lyricist “Traditional” and was released on “Jun 12, 2019″ in the beautiful voice of ” Narayan Meghwanshi”. The music video of the song features some amazing and talented actor / actress ” Narayan Meghwanshi”. It was released under the music label of “Sawariya Music Studio”. 

Satguru Sa Ri Olu Aave Re Lyrics in English

!! satguru sa ri olu aave re !!
satagurusa ree olu aave re ,
maaro rom rom garanaave re.
rom rom garanaave re maaro ,
hivado hilora khaave re.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

raat divas mhaane neend nee aave,
ann paani mane kachhu nahi bhave.
maare naina neer bhar aave re ,
maaro baalak jeev ghabaraave re..
satagurusa ……

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

pal pal chhin chhin yaad sataave ,
aida aida baadal ghata chadh aave.
maaree surata shor machaave re ,
maara guru bin rayo nahin jaave re.
satagurusa ……

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

chadhi khumaari maare prem ri ,
guru bin rayo nahin jaave re.
kismat ree kaee-kaee gaave re ,
maara guroosa phir nahin aave re.
satagurusa ……

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

jahaaj padee dariyaav beech me ,
adh bich gota khaave re.
sataguru kevat ban aave re ,
maaree naiya paar lagaave re..
satagurusa ……

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

gaud bhaageerath bhajan banaave ,
kushal ratan thaaro gun gaave.
o to bhajan moinudeen gaave re ,
guru charana me sheesh nivave re.
satagurusa ……

Disclaimer: Videos and others Content on the channel consist copyright of owner, no one is allowed to do a copy, editing or any kind of changes in original videos, or not allowed to re-upload without permission on any social media platform.

Translated Version

यहां आपको मूवी / एल्बम - "राजस्थानी भजन" के लोकप्रिय गीत - "सतगुरु सा री ओलु आवे रे" के बोल मिलेंगे। गीत / साउंडट्रैक प्रसिद्ध गीतकार "पारंपरिक" द्वारा रचित है और "नारायण मेघवंशी" की खूबसूरत आवाज में "12 जून, 2019" को जारी किया गया था। गाने के संगीत वीडियो में कुछ अद्भुत और प्रतिभाशाली अभिनेता / अभिनेत्री "नारायण मेघवंशी" हैं। इसे "सावरिया म्यूजिक स्टूडियो" के म्यूजिक लेबल के तहत रिलीज किया गया था।




सतगुरु भजन लिरिक्स इन हिंदी


!! सतगुरु सा री ओलु आवे रे !!
सतगुरुसा री ओळु आवे रे ,मारो रोम रोम गरणावे रे।
रोम रोम गरणावे रे मारो ,हिवड़ो हिलोरा खावे रे।


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


रात दिवस म्हाने नींद नी आवे, अन्न पानी मने कछु नहीं भावे।
मारे नैना नीर भर आवे रे , मारो बालक जीव घबरावे रे।।
सतगुरुसा ……


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


पल पल छिन छिन याद सतावे , ऐडा ऐडा बादल घटा चढ़ आवे।
मारी सुरता शोर मचावे रे , मारा गुरु बिन रयो नहीं जावे रे।
सतगुरुसा ……


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


चढ़ी खुमारी मारे प्रेम री ,गुरु बिन रयो नहीं जावे रे।
किस्मत री काई-काई गावे रे ,मारा गुरूसा फिर नहीं आवे रे।
सतगुरुसा ……


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


जहाज पड़ी दरियाव बीच में ,अध बिच गोता खावे रे।
सतगुरु केवट बण आवे रे ,मारी नैया पार लगावे रे।।
सतगुरुसा ……


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


गौड़ भागीरथ भजन बणावे ,कुशल रतन थारो गुण गावे।
ओ तो भजन मोइनुदीन गावे रे ,गुरु चरणा में शीश निवावे रे।
सतगुरुसा ……


अस्वीकरण: वीडियो और अन्य चैनल की सामग्री में मालिक का कॉपीराइट होता है, किसी को भी मूल वीडियो में कॉपी, संपादन या किसी भी तरह के बदलाव करने की अनुमति नहीं है, या किसी भी सोशल मीडिया प्लेटफॉर्म पर बिना अनुमति के फिर से अपलोड करने की अनुमति नहीं है।


=================================================



Song Credits & Copyright Details:


गाना / Title : Satguru Sa Ri Olu Aave Re
चित्रपट / Film / Album : Rajasthani Bhajan
गीतकार / Lyricist : Traditional
गायक / Singer(s) : Narayan Meghwanshi
जारी तिथि / Released Date : Jun 12, 2019
कलाकार / Cast : Narayan Meghwanshi
लेबल / Label : Sawariya Music Studio


Added by

admin

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *