LYRIC

Here you will find the lyrics of the popular song – ” Shiv Ji Ram Rya Pahada Me Shiv” from the Movie / Album – “Rajasthani Lyrics “.  The Music Director is “Real Films Kankroli Rajsamand “. The song / soundtrack has been composed by the famous lyricist ” Traditional” and was released on “Nov 10, 2017” in the beautiful voice of “Sanwarmal Kanthak”. The music video of the song features some amazing and talented actor / actress “Sanwarmal Kanthak”. It was released under the music label of “RDK Music Official “.

shiv ji ram rya pahada me – shiv bhajan lyrics in English

!! shiv ji ram rya pahada me !!
shivajee ram raya pahaada me ,
gora paaravatee ke sang .
paaravatee ke sang shiv ,
paaravatee ke sang.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

shish par thake chand birije ,
gale mein sohe bhujang.
mashtishk pe thakai jata beerije ,
jyaame reve gang.
shivajee ram ….

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

sher khaave baabo aak dhatura ,
ser khaave baabo bhang.
ser khave babo khari tamaakoo ,
reve nashe me bhang.
shivajee ram ….

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

tabala baaje saarangee baaje ,
or baaje miradang.
bholenaath ka damaroo baaje ,
ashtapor har dam.
shivajee ram ….

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

kora kora kalash mangaaya ,
jaame gholya rang.
shuradaas kee khamaee ,
duja na laage rang.
shivajee ram ….

Disclaimer: Videos and others Content on the channel consist copyright of owner, no one is allowed to do a copy, editing or any kind of changes in original videos, or not allowed to re-upload without permission on any social media platform.

Translated Version

यहां आपको मूवी / एल्बम - "राजस्थानी लिरिक्स" के लोकप्रिय गीत - "शिव जी राम रिया पहाड़ में शिव" के बोल मिलेंगे। संगीत निर्देशक "रियल फिल्म्स कांकरोली राजसमंद" है। गीत / साउंडट्रैक प्रसिद्ध गीतकार "पारंपरिक" द्वारा तैयार किया गया है और "संवरमल कंथक" की खूबसूरत आवाज में "10 नवंबर, 2017" को जारी किया गया था। गाने के संगीत वीडियो में कुछ अद्भुत और प्रतिभाशाली अभिनेता / अभिनेत्री "संवरमल कंथक" हैं। इसे "आरडीके म्यूजिक ऑफिशियल" के म्यूजिक लेबल के तहत रिलीज किया गया था।



शिवजी रम रया पहाड़ा मे - शिवजी के भजन हिंदी  लिरिक्स


!! शिवजी रम रया पहाड़ा मे !!
shiv रम रया पहाड़ा मे ,गोरा पारवती के संग ।
पारवती के संग शिव ,पारवती के संग।


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


शीश पर थाके चाँद बिराजे , गले में सोहे भुजंग।
मष्तिष्क पे थाकै जटा बीराजे ,ज्यामे रेवे गंग।
शिवजी रम ….


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


शेर खावे बाबो आक धतुरा ,सेर खावे बाबो भंग।
सेर खावे बाबो खारी तमाकू ,रेवे नशे मे भंग।
शिवजी रम ….


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


तबला बाजे सारंगी बाजे ,ओर बाजे मिरदंग।
भोलेनाथ का डमरू बाजे ,अष्टपोर हर दम।
शिवजी रम ….


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


कोरा कोरा कलश मंगाया ,जामे घोल्या रंग।
शुरदास की खमाई ,दुजा ना लागे रंग।
शिवजी रम ….




अस्वीकरण: वीडियो और अन्य चैनल की सामग्री में मालिक का कॉपीराइट होता है, किसी को भी मूल वीडियो में कॉपी, संपादन या किसी भी तरह के बदलाव करने की अनुमति नहीं है, या किसी भी सोशल मीडिया प्लेटफॉर्म पर बिना अनुमति के फिर से अपलोड करने की अनुमति नहीं है।


=================================================
Song Credits & Copyright Details:
गाना / Title : Shiv Ji Ram Rya Pahada Me Shiv
चित्रपट / Film / Album : Rajasthani Lyrics
गीतकार / Lyricist : Traditional
गायक / Singer(s) : Sanwarmal Kanthak
जारी तिथि / Released Date : Nov 10, 2017
कलाकार / Cast : Sanwarmal Kanthak
लेबल / Label : RDK Music Official


Added by

admin

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *