LYRIC

Here you will find the lyrics of the popular song – “Par Ghar Preet Mat Kijye” from the Movie / Album – “Rajasthani Bhajan”. The Music Director is “”. The song / soundtrack has been composed by the famous lyricist “Traditional” and was released on “19 June 2019” in the beautiful voice of “Prakash Mali”. The music video of the song features some amazing and talented actor / actress “Animated”. It was released under the music label of “T-Series Bhilwara”.

Par Ghar Preet Mat Kijye

Lyrics in English

While doing this, Prakash Mali came till class XII. Along with education, Prakash Mali’s interest increased towards music. As Prakash Mali grew up, so did the form of a musician in him. After this, Prakash Mali chose the art of singing as his future, then his father strongly opposed it. This protest by the father was also justified, because the musician had no career at that time, but who knew that Prakash Mali would later become the top bhajan artist of Rajasthan.

chhel chatur rang rasiya re bhanvara ,
par ghar preet mat keeje.
paraee naaree aa nain kataaree ,
roop dekh mat rije.
bhaee maara par ghar preet mat keeje.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

ghar ka mandiriya mein nipat andhero ,
par ghar divala mat jojye.
o ghar ko gud kaando hee khaajye ,
choree kee khaand mat khaajye.
bhaee maara par ghar preet mat keeje.
chhel chatur rang. …..

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

paraaya khet mein beej mat bojye ,
beej akaarat jaave.
o kul mein daag jagat badanaamee ,
bura karam mat keeje.
bhaee maara par ghar preet mat keeje.
chhel chatur rang. …..

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

bhaeela ree naar jaaman jaee laage ,
benad ke mat laajye.
o kahet kabeer suno bhee saadu ,
baikuntha pad paajye.
bhaee maara par ghar preet mat keeje.
chhel chatur rang. …..

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

chhel chatur rang rasiya re bhanvara ,
par ghar preet mat keeje.
paraee naaree aa nain kataaree ,
roop dekh mat rije.
bhaee maara par ghar preet mat keeje.

Videos and others Content on the channel consist copyright of owner, no one is allowed to do a copy, editing or any kind of changes in original videos, or not allowed to re-upload without permission on any social media platform.

Translated Version

Lyrics in Hindi


Par Ghar Preet Mat Kijye


ऐसे करते-करते प्रकाश माली (Prakash Mali) बारहवीं कक्षा तक आ गए। शिक्षा के साथ-साथ प्रकाश माली की रुचि संगीत की तरफ बढ़ती गई। जैसे-जैसे प्रकाश माली बड़े हुए वैसे-वैसे ही उनमें संगीतकार का रूप आने लग गया था। इसके बाद प्रकाश माली ने गायन कला को अपने भविष्य के रूप में चुना तो इनके पिताजी ने इसका कड़ा विरोध किया। पिता के द्वारा यह विरोध करना भी जायज था, क्योंकि उस समय संगीतकार का कोई करियर नहीं था, लेकिन किसको पता था कि प्रकाश माली आगे चलकर राजस्थान का टॉप भजन कलाकार बन जायेगा।


छेल चतुर रंग रसिया रे भंवरा ,
पर घर प्रीत मत कीजे।
पराई नारी आ नैन कटारी ,
रूप देख मत रिजे।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


घर का मंदिरिया में निपट अंधेरो ,
पर घर दिवला मत जोज्ये।
ओ घर को गुड़ कांडो ही खाज्ये ,
चोरी की खांड मत खाज्ये।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।
छेल चतुर रंग। …..


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


पराया खेत में बीज मत बोज्ये ,
बीज अकारत जावे।
ओ कुल में दाग जगत बदनामी ,
बुरा करम मत कीजे।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।
छेल चतुर रंग। …..


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


भाईला री नार जामण जाई लागे ,
बेनड़ के मत लाज्ये।
ओ कहेत कबीर सुणो भई सादु ,
बैकुण्ठा पद पाज्ये।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।
छेल चतुर रंग। …..


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


छेल चतुर रंग रसिया रे भंवरा ,
पर घर प्रीत मत कीजे।
पराई नारी आ नैन कटारी ,
रूप देख मत रिजे।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।


वीडियो और अन्य चैनल की सामग्री में मालिक का कॉपीराइट होता है, किसी को भी मूल वीडियो में कॉपी, संपादन या किसी भी तरह के बदलाव करने की अनुमति नहीं है, या किसी भी सोशल मीडिया प्लेटफॉर्म पर बिना अनुमति के फिर से अपलोड करने की अनुमति नहीं है।


====================================================================


Song Credits & Copyright Details:


गाना / Title : Par Ghar Preet Mat Kijye
चित्रपट / Film / Album : Rajasthani Bhajan
गीतकार / Lyricist : Traditional
गायक / Singer(s) : Prakash Mali
जारी तिथि / Released Date : 19 June 2019
कलाकार / Cast : Animated
लेबल / Label : T-Series Bhilwara


Added by

admin

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *