LYRIC

Here you will find the lyrics of the popular song – “Meera Bai Akali Khadi ” from the Movie / Album – “Rajasthani Bhajan “.  The song / soundtrack has been composed by the famous lyricist ” Traditional ” and was released on “Apr 25, 2019” in the beautiful voice of “Gopal Das”. The music video of the song features some amazing and talented actor / actress “Video”. It was released under the music label of “S.K. MUSIC Barla”.

Meera Bai Akali Khadi –  Bhajan Lyrics in English

!! meera bai akali khadi !!
mohan aavo to saree.
maara re mandir mein ,
meera akelee khadee.
akeli khadi vo mira akeli khadi.
mohan. …….

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

aap kevo to saanvariya mein ,
mor mukhat ban jaava jee.
mukhat pere saanvaro ,
maatha pher mandaava jee.
mohan aavo to saree.
maara re mandir mein ,
meera akelee khadee.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

aap kevo to saanvariya mein ,
baansuriya ban jaava jee.
bansee bajaave saanvaro ,
are hotha per mein lyaava.
mohan aavo to saree.
maara re mandir mein ,
meera akelee khadee.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

aap kevo to saanvariya mein ,
hivade haar ban jaava jee.
haar tode saanvaro ,
are hraday mein ram jaava.
mohan aavo to saree.
maara re mandir mein ,
meera akelee khadee.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

aap kevo to saanvariya mein ,
pag paayal ban jaava jee.
paayal pere saanvaro ,
are charana mein ram jaava.
mohan aavo to saree.
maara re mandir mein ,
meera akelee khadee.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

aap kevo to saanvariya mein ,
jal jamana ban jaava jee.
naavad laave saanvaro ,
thaaro ang ang ram jaava.
mohan aavo to saree.
maara re mandir mein ,
meera akelee khadee.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

meera har kee laadalee ,
do vachana ree saathee o.
saanvariya ke aage aage ,
baandh ghooghara naachee.
mohan aavo to saree.
maara re mandir mein ,
meera akelee khadee.
maara re………

Disclaimer: Videos and others Content on the channel consist copyright of owner, no one is allowed to do a copy, editing or any kind of changes in original videos, or not allowed to re-upload without permission on any social media platform.

Translated Version

यहां आपको मूवी / एल्बम - "राजस्थानी भजन" के लोकप्रिय गीत - "मीरा बाई अकाली खादी" के बोल मिलेंगे। गीत / साउंडट्रैक प्रसिद्ध गीतकार "पारंपरिक" द्वारा रचित किया गया है और "गोपाल दास" की खूबसूरत आवाज में "25 अप्रैल, 2019" को जारी किया गया था। गाने के संगीत वीडियो में कुछ अद्भुत और प्रतिभाशाली अभिनेता / अभिनेत्री "वीडियो" हैं। इसे "एस.के. म्यूजिक बारला" के संगीत लेबल के तहत जारी किया गया था।




मीरा बाई एकली खड़ी भजन लिरिक्स


~ मीरा ऐकली खड़ी ~
मोहन आवो तो सरी।
मारा रे मंदिर में ,मीरा अकेली खड़ी।
अकेली खड़ी वो मीरा ऐकली खड़ी।
मोहन। …….


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


आप केवो तो सांवरिया में ,मोर मुखट बण जावा जी।
मुखट पेरे सांवरो ,माथा फेर मंडावा जी।
मोहन आवो तो सरी।
मारा रे मंदिर में ,मीरा ऐकली खड़ी।


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


आप केवो तो सांवरिया में ,बाँसुरिया बण जावा जी।
बंसी बजावे सांवरो ,अरे होठा पेर में ल्यावा।
मोहन आवो तो सरी।
मारा रे मंदिर में ,मीरा ऐकली खड़ी।


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


आप केवो तो सांवरिया में ,हिवड़े हार बण जावा जी।
हार तोड़े सांवरो ,अरे ह्रदय में रम जावा।
मोहन आवो तो सरी।
मारा रे मंदिर में ,मीरा ऐकली खड़ी।


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


आप केवो तो सांवरिया में ,पग पायल बण जावा जी।
पायल पेरे सांवरो ,अरे चरणा में रम जावा।
मोहन आवो तो सरी।
मारा रे मंदिर में ,मीरा ऐकली खड़ी।


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


आप केवो तो सांवरिया में ,जल जमना बण जावा जी।
नावड़ लावे सांवरो ,थारो अंग अंग रम जावा।
मोहन आवो तो सरी।
मारा रे मंदिर में ,मीरा ऐकली खड़ी।


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


मीरा हर की लाड़ली ,दो वचना री साथी ओ।
सांवरिया के आगे आगे ,बांध घूघरा नाची।
मोहन आवो तो सरी।
मारा रे मंदिर में ,मीरा ऐकली खड़ी।
मारा रे………


अस्वीकरण: वीडियो और अन्य चैनल की सामग्री में मालिक का कॉपीराइट होता है, किसी को भी मूल वीडियो में कॉपी, संपादन या किसी भी तरह के बदलाव करने की अनुमति नहीं है, या किसी भी सोशल मीडिया प्लेटफॉर्म पर बिना अनुमति के फिर से अपलोड करने की अनुमति नहीं है।


=================================================
Song Credits & Copyright Details:
गाना / Title : Meera Bai Akali Khadi
चित्रपट / Film / Album : Rajasthani Bhajan
गीतकार / Lyricist : Traditional
गायक / Singer(s) : Gopal Das
जारी तिथि / Released Date : Apr 25, 2019
कलाकार / Cast : Video
लेबल / Label : S.K. Music Barla


Added by

admin

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *