LYRIC

Here you will find the lyrics of the popular song – “Sharno Sadgura Ro Sancho” from the Movie / Album – “Rajasthani Bhajan “.  The song / soundtrack has been composed by the famous lyricist ” Traditional ” and was released on “Nov 17, 2021” in the beautiful voice of “Moinuddin Manchala”. The music video of the song features some amazing and talented actor / actress “Moinuddin Manchala”. It was released under the music label of “NAVKAR FILM STUDIO,  S.P. Music”.

Sharno Sadgura Ro Sancho – Bhajan Lyrics in English

~ sharno sadgura ro sancho ~
sharno satguru ro sancho e.
dard mitayo en jiv ro,
dino jivat pachho e.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

guru jaman en jiv ra,
bhav sagar tariya.
jam se jhagda jit ne,
sukh sagar ra laya.
sharno satguru ro sancho e.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

shishy pathari guru aag hai,
bhav sagar ra laya.
sadhu jan chakmak ho raya,
lago seja mela.
sharno satguru ro sancho e.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

aath prahar gurudev ji,
hirda may vaso.
gigan dhure bhi javsi,
sun may prakasho.
sharno satguru ro sancho e.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

char ved pahuche nhi,
aiso guru prakasho.
jug sapna ri sahibi,
gave navlo daso.
sharno satguru ro sancho e.

Disclaimer: Videos and others Content on the channel consist copyright of owner, no one is allowed to do a copy, editing or any kind of changes in original videos, or not allowed to re-upload without permission on any social media platform.

Translated Version

यहां आपको मूवी / एल्बम - "राजस्थानी भजन" के लोकप्रिय गीत - "शर्नो सद्गुरा रो सांचो" के बोल मिलेंगे। गीत / साउंडट्रैक प्रसिद्ध गीतकार "पारंपरिक" द्वारा रचित किया गया है और "17 नवंबर, 2021" को "मोइनुद्दीन मंचला" की खूबसूरत आवाज़ में रिलीज़ किया गया था। गाने के संगीत वीडियो में कुछ अद्भुत और प्रतिभाशाली अभिनेता / अभिनेत्री "मोइनुद्दीन मंचला" हैं। इसे "नवकार फिल्म स्टूडियो, एस.पी. म्यूजिक" के संगीत लेबल के तहत जारी किया गया था।


शरणो सतगुरा रो सांचो ए भजन लिरिक्स | sharno sadgura ro sancho bhajan lyrics - राजस्थान का नंबर 1# भजन लिरिक्स प्लेटफार्म ! Rajasthani Bhajan Lyrics



शरणो सतगुरा रो सांचो - सतगुरु भजन लिखित में


~ शरणो सतगुरा रो सांचो ~
शरणो सतगुरा रो सांचो ए।
दर्द मिटायो इण जिव रो ,दिनों जीवत पाछो ए।


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


गुरु जामण इण जिव रा, भाव सागर तारिया।
जम से झगड़ा जित ने ,सुख सागर रा लाया।
शरणो सतगुरा रो सांचो ए। टेर। …


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


शिष्य पथरी गुरु आग है ,भव सागर रा लाया।
साधु जन चकमक हो रया ,लागो सेजा मेला।
शरणो सतगुरा रो सांचो ए। टेर। …


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


आठ प्रहर गुरुदेव जी ,हिरदा माय वासो।
गिगन धुरे भी जावसी ,सुन मय प्रकाशो।
शरणो सतगुरा रो सांचो ए। टेर। …


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


चार वेद पहुंचे नहीं ,ऐसो गुरु प्रकाशो।
जुग सपना री साहिबी ,गावे नवलो दासो।
शरणो सतगुरा रो सांचो ए। टेर। …


अस्वीकरण: वीडियो और अन्य चैनल की सामग्री में मालिक का कॉपीराइट होता है, किसी को भी मूल वीडियो में कॉपी, संपादन या किसी भी तरह के बदलाव करने की अनुमति नहीं है, या किसी भी सोशल मीडिया प्लेटफॉर्म पर बिना अनुमति के फिर से अपलोड करने की अनुमति नहीं है।



=================================================
Song Credits & Copyright Details:
गाना / Title : Sharno Sadgura Ro Sancho
चित्रपट / Film / Album : Rajasthani Bhajan
गीतकार / Lyricist : Traditional
गायक / Singer(s) : Moinuddin Manchala
जारी तिथि / Released Date : Nov 17, 2021
कलाकार / Cast : Moinuddin Manchala
लेबल / Label : NAVKAR FILM STUDIO,  S.P. Music


Added by

admin

SHARE

Your email address will not be published.

VIDEO