LYRIC

Here you will find the lyrics of the popular song – “Me to purabiyo purav desh ro heli” from the Movie / Album – “Rajasthani Bhajan “.  The song / soundtrack has been composed by the famous lyricist ” Traditional ” and was released on “Jul 15, 2019” in the beautiful voice of “Anil Nagori “. The music video of the song features some amazing and talented actor / actress ” Anil Nagori “. It was released under the music label of “NMG STUDIO NOKHA “.

Me to purabiyo purav desh ro heli Lyrics in English

~ Me to purabiyo purav desh ro ~
me to purabiyo purab desh ro mhari heli,
boli re lakhe koy.
jo mhari boli lakhe mhari heli,
bhag purabala hoy.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

mhari maram ra sadhu na milyo mhari heli,
kin sang karu me saneh.
mhari mandali ro hari jan na milyo mhari heli,
kin sang karu me saneh.
me to purabiyo purab desh ro mhari heli,
boli re lakhe koy.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

sadhu hoya to kya hua mhari heli,
chahu dish feli nhi vas.
hirda me bich kapat bhariyo mhari heli,
kare hai ugan ri aas.
me to purabiyo purab desh ro mhari heli,
boli re lakhe koy.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

ke to til kora bhala mhari heli,
ke lijo tel kadhay.
adh bichli kular buri mhari heli,
donu bin su jay.
me to purabiyo purab desh ro mhari heli,
boli re lakhe koy.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

kadva pani ri kadvi boldi mhari heli,
fal jya ra kadava hoy.
jya ri kadvai jad mite mhari heli,
bel bichheva hoy.
me to purabiyo purab desh ro mhari heli,
boli re lakhe koy.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

dav lagi beli jali mhari heli,
koi hoyo bich ro nash.
keve kabir sa dharmidas ne mhari heli,
nhi ugan ri aas.
me to purabiyo purab desh ro mhari heli,
boli re lakhe koy.

Disclaimer: Videos and others Content on the channel consist copyright of owner, no one is allowed to do a copy, editing or any kind of changes in original videos, or not allowed to re-upload without permission on any social media platform.

यहां आपको मूवी / एल्बम – “राजस्थानी भजन” के लोकप्रिय गीत – “मी तो पूरबियो पुरव देश रो हेली” के बोल मिलेंगे। गीत / साउंडट्रैक प्रसिद्ध गीतकार “पारंपरिक” द्वारा तैयार किया गया है और “अनिल नागोरी” की खूबसूरत आवाज में “15 जुलाई, 2019” को जारी किया गया था। गाने के संगीत वीडियो में कुछ अद्भुत और प्रतिभाशाली अभिनेता / अभिनेत्री “अनिल नागोरी” हैं। इसे “एनएमजी स्टूडियो नोखा” के संगीत लेबल के तहत जारी किया गया था।

मैं तो पुरबिया पूरब देश रो म्हारी हेली – भजन लिरिक्स

~ मैं तो पुरबिया पूरब देश रो ~

में तो पुरबियों पूरब देश रो म्हारी हेली ,बोली रे लखे कोय।
जो म्हारी बोली लखे म्हारी हेली ,भाग पुरबला होय।

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

म्हारी मरम रा साधु ना मिल्यो म्हारी हेली ,किन संग करू में सनेह।
म्हारी मण्डली रो हरी जन ना मिल्यो म्हारी हेली ,किन संग करू में सनेह।
में तो पुरबियों पूरब देश रो म्हारी हेली ,बोली रे लखे कोय। टेर। ….

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

साधु होया तो क्या हुआ म्हारी हेली ,चहु दिश फैली नहीं वास।
हिरदा में बीज कपट भरियो म्हारी हेली ,करे है उगन री आस।
में तो पुरबियों पूरब देश रो म्हारी हेली ,बोली रे लखे कोय। टेर। ….

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

के तो तिल कोरा भला म्हारी हेली ,के लीजो तेल कढ़ाय।
अध् बिचली कूलर बुरी म्हारी हेली ,दोनु बिन सु जाय।
में तो पुरबियों पूरब देश रो म्हारी हेली ,बोली रे लखे कोय। टेर। ….

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

कड़वा पानी री कड़वी बोलडी म्हारी हेली ,फल ज्या रा कड़वा होय।
ज्या री कडवाई जद मिटे म्हारी हेली ,बेल बीछेवा होय।
में तो पुरबियों पूरब देश रो म्हारी हेली ,बोली रे लखे कोय। टेर। ….

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

दव लागी बेली जली म्हारी हेली ,कोई होयो बिच रो नाश।
केवे कबीर सा धर्मिदास ने म्हारी हेली ,नहीं उगन री आस।
में तो पुरबियों पूरब देश रो म्हारी हेली ,बोली रे लखे कोय। टेर। ….

Translated Version


अस्वीकरण: वीडियो और अन्य चैनल की सामग्री में मालिक का कॉपीराइट होता है, किसी को भी मूल वीडियो में कॉपी, संपादन या किसी भी तरह के बदलाव करने की अनुमति नहीं है, या किसी भी सोशल मीडिया प्लेटफॉर्म पर बिना अनुमति के फिर से अपलोड करने की अनुमति नहीं है।


=================================================
Song Credits & Copyright Details:
गाना / Title : Me to purabiyo purav desh ro heli
चित्रपट / Film / Album : Rajasthani Bhajan
गीतकार / Lyricist : Traditional
गायक / Singer(s) : Anil Nagori
जारी तिथि / Released Date : Jul 15, 2019
कलाकार / Cast : Anil Nagori
लेबल / Label : NMG STUDIO NOKHA


Added by

admin

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *