LYRIC

Here you will find the lyrics of the popular song – “Crazy Lover” from the Movie / Album “Akaash Vani”. The Music Director is “Hitesh Sonik”. The song / soundtrack has been composed by the famous lyricist “ Luv Ranjan” and was released on “25 January 2013” in the beautiful voice of “Sunidhi Chauhan and Vishal Dadlani, Praveen Duth Stephen ”. The music video of the song features some amazing and talented actor / actress “ Nushrat Bharucha, Kiran Kumar, Kartik Tiwari, Gautam Mehra”. It was released under the music label of “ T-Series”.

  Crazy Lover Lyrics In English:

Yeah yi yeah yeah yeah

Yeah yi yeah yeah yeah

Baby i your crazy lover

Hha baby i your crazy

Lover yeah yi yeah

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

O baby i your crazy lover hhaa

You smiling me climbing tower

Oh me climbing tower tower

Oh me climbing tower tower

Oh me climbing tower tower

Oh me climbing tower tower

Tower very tall o my baby doll

Tower very tall o my baby

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

I cally you cauliflower

Baby i your crazy lover

Yeah yi yeah

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

O my baby hug hug hurry

I your teddy warm n furry

Let love be love

Let not beat up

I will glow you don’t

You worry ha ha ha

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

O my baby hug hug hurry

I your teddy warm n furry

Let love be love

Let not beat up

I will glow you don’t

You worry ha ha ha

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

I horse you horse power

Baby i your crazy

Lover lover lover

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Listen lover more honey

Mister playboy i no bunny

Wherever i go why you follow

Don’t be chesp and

Don’t be funny ha ha ha

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Holisten lover more honey

Mister playboy i no bunny

Wherever i go why you follow

Don’t be chesp and

Don’t be funny funny haay

I happy you happy hour

Why oh why my crazy lover

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Oh me climbing tower tower

Oh me climbing tower tower

Oh me climbing tower tower

Oh me climbing tower tower

Tower very tallo my baby doll

Tower very tallo my baby

Baby i your crazy lover

Yeah yi yeah.

                             =================================================

Disclaimer: Videos and others Content on the channel consist copyright of owner, no one is allowed to do a copy, editing or any kind of changes in original videos, or not allowed to re-upload without permission on any social media platform

Translated Version

यहां आपको मूवी / एल्बम "आकाश वाणी” के लोकप्रिय गीत - "क्रेजी लवर" के बोल मिलेंगे। संगीत निर्देशक” हितेश सोनिक” हैं। गीत / साउंडट्रैक प्रसिद्ध गीतकार "लव रंजन” द्वारा रचित किया गया है और "25 जनवरी 2013" को”सुनिधि चौहान और विशाल ददलानी, प्रवीण दुथ स्टीफन” की खूबसूरत आवाज़ में रिलीज़ किया गया था। गाने के संगीत वीडियो में कुछ अद्भुत और प्रतिभाशाली अभिनेता / अभिनेत्री "नुशरत भरूचा, किरण कुमार, कार्तिक तिवारी, गौतम मेहरा” हैं। इसे "टी-सीरीज़” के संगीत लेबल के तहत जारी किया गया था |



   Crazy Lover Lyrics In Hindi:


येह यी येह येह येह


येह यी येह येह येह


बेबी आई योर क्रेजी लवर


छ्ह बेबी आई योर क्रेजी


लवर येह यी येह


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


ओ बेबी आई योर क्रेजी लवर हहा


यु समिलिंग में क्लाइम्बिंग टावर


ओह में क्लाइम्बिंग टावर टावर


ओह में क्लाइम्बिंग टावर टावर


ओह में क्लाइम्बिंग टावर टावर


ओह में क्लाइम्बिंग टावर टावर


टावर वैरी टालल ओ माय बेबी डॉल


टावर वैरी टालल ओ माय बेबी


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


आई कल्ल्य यु कॉलीफ्लॉवर


बेबी आई योर क्रेजी लवर


येह यी येह


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


ओ माय बेबी हुग हुग हुर्री


आई योर टेडी वार्म न फर्री


लेट लव बे लव


लेत नॉट बीट उप


ई विल ग्लो यू डॉन’टी


यु वोर्री हा हा हा


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


ओ माय बेबी हुग हुग हुर्री


आई योर टेडी वार्म न फर्री


लेट लव बे लव


लेत नॉट बीट उप


ई विल ग्लो यू डॉन’टी


यु वोर्री हा हा हा


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


आई हॉर्स यू हॉर्स पावर


बेबी आई योर क्रेजी


लवर लवर लवर


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


लिसेन लवर मोरे हनी


मिस्टर प्लेबॉय आईनो बन्नी


व्हेरेवेर आई गो व्हाई यू फॉलो


डॉन’त बे चस्प एंड


डॉन’टी बे फनी हा हा हा


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


होलिस्टन लवर मोरे हनी


मिस्टर प्लेबॉय आई नो बन्नी


व्हेरेवेर आई गो व्हाई यू फॉलो


डॉन’त बे चस्प एंड


डॉन’टी बे फनी फनी है


आई हैप्पी यू हैप्पी ऑवर


व्हाई ओह व्हाई माय क्रेजी लवर


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


ओह में क्लाइम्बिंग टावर टावर


ओह में क्लाइम्बिंग टावर टावर


ओह में क्लाइम्बिंग टावर टावर


ओह में क्लाइम्बिंग टावर टावर


टावर वैरी तल्लो माय बेबी डॉल


टावर वैरी तल्लो माय बेबी


बेबी आई योर क्रेजी लवर


येह यी येह.


                             =================================================


अस्वीकरण: वीडियो और अन्य चैनल की सामग्री में मालिक का कॉपीराइट होता है, किसी को भी मूल वीडियो में कॉपी, संपादन या किसी भी तरह के बदलाव करने की अनुमति नहीं है, या किसी भी सोशल मीडिया प्लेटफॉर्म पर बिना अनुमति के फिर से अपलोड करने की अनुमति नहीं है | 



 Song Credits & Copyright Details:


गाना / Title : Crazy Lover


चित्रपट / Film / Album : Akaash Vani 


संगीतकार / Music Director : Hitesh Sonik


गीतकार / Lyricist : Luv Ranjan


गायक / Singer(s) : Sunidhi Chauhan , Vishal Dadlani, Praveen Duth Stephen


जारी तिथि / Released Date: 25 January, 2013


कलाकार / Cast:  Nushrat Bharucha, Kiran Kumar, Kartik Tiwari, Gautam Mehra


लेबल / Label : T-Series


निदेशक / Director :  Luv Ranjan


निर्माता / Producer :  Kumar Mangat Pathak and Abhishek Pathak


Added by

Author2

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIDEO