LYRIC

Here you will find the lyrics of the popular song – “Mehandi Rachi Thare Hatha Mein ” from the Movie / Album – “Rajasthani Bhajan”. The song / soundtrack has been composed by the famous lyricist “Prakash Mali” and was released on “Dec 31, 2013” in the beautiful voice of “Prakash Mali”. The music video of the song features some amazing and talented actor / actress “Prakash Mali”. It was released under the music label of “Madhur Geet Cassettes”.

Mehandi Rachi Thare Hatha Mein – aamaj mata ji bhajan lyrics English

~ mehandi rachi thare hatha mein ~
mehandi rachi thare hatha me,
ud rahyo kajal aakhya me.
chundi ro rang surang,
mhari aamaj maa.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

chand ugyo o rata me,
ful ugyo ran baga me.
tharo aiso suhano rup,
mhari aamaj maa.
mehandi rachi thare hatha me.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

rup suhano jad su dekhyo,
nindadli nhi aakhya me.
bhul gai sab kama ne,
yaad karu thare nama ne.
maya ro jhutho sang,
mhari aamaj maa.
mehandi rachi thare hatha me.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

the kaho to mata me to ,
nathni ban jau.
nathni ban jau,
thara mukhda pe ram jau.
bor guthau thare matha pe,
chudlo mangau thare hatha me.
ban jau bajubandh,
mhari aamaj maa.
mehandi rachi thare hatha me.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

the kaho to mata me to,
payaldi ban jau.
payaladi ban jau,
thara charana me ram jau.
ful bichau thara pava me,
nit nit darshan aava me.
naina me karlu band,
mhari aamaj maa.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

mehandi rachi thare hatha me,
ud rahyo kajal aakhya me.
chundi ro rang surang,
mhari aamaj maa.

Disclaimer: Videos and others Content on the channel consist copyright of owner, no one is allowed to do a copy, editing or any kind of changes in original videos, or not allowed to re-upload without permission on any social media platform.

Translated Version

यहां आपको मूवी / एल्बम - "राजस्थानी भजन" के लोकप्रिय गीत - "मेहंदी रची थारे हाथ में" के बोल मिलेंगे। गीत / साउंडट्रैक प्रसिद्ध गीतकार "प्रकाश माली" द्वारा तैयार किया गया है और "प्रकाश माली" की खूबसूरत आवाज में "31 दिसंबर, 2013" को रिलीज़ किया गया था। गाने के संगीत वीडियो में कुछ अद्भुत और प्रतिभाशाली अभिनेता / अभिनेत्री "प्रकाश माली" हैं। इसे "मधुर गीत कैसेट्स" के संगीत लेबल के तहत जारी किया गया था।




मेहंदी रची थारे हाथा में - माता जी भजन लिरिक्स


~ मेहंदी रची थारे हाथा में ~
मेंहदी रची थारे हाथा मे,
उड रहयो काजल आंख्या मे।
चुनडी रो रंग सुरंग ,म्हारी आमज माँ।


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


अरे चांद उग्यो ओ राता मे,फूल उग्यो रण बागा मे।
थारो ऐसो सुहाणौ रूप ,म्हारी आमज माँ।
मेंहदी रची थारे हाथा मे।


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


रूप सुहाणौ जद सु दैख्यौ ,निंदडली नहीं आंख्या ने।
भूल गई सब कामा ने ,याद करूं थारे नामा ने।
माया रो झूठो संग ,म्हारी आमज माँ।
मेंहदी रची थारे हाथा मे।


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


थे कहो तो माता मैं तो ,नथणि बन जाऊं।
नथणि बन जाऊं, थारा मुखड़ा पे रम जाऊं।
बोर गूथउ थारे माथा पे,चुड़लो मँगाओ थारे हाथा में।
बण जाऊँ बाजूबंद, म्हारी आमज माँ।
मेंहदी रची थारे हाथा मे।


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


थे कहो तो माता मैं तो ,पायलड़ी बन जाऊं।
पायलड़ी बन जाऊं, थारा चरणा में रम जाऊं।
फूल बिछउ थारा पावा में,नित नित दर्शन आवा मैं।
नैणा में करलु बंद ,म्हारी आमज माँ।


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


मेंहदी रची थारे हाथा मे,
उड रहयो काजल आंख्या मे।
चुनडी रो रंग सुरंग ,म्हारी आमज माँ।


अस्वीकरण: वीडियो और अन्य चैनल की सामग्री में मालिक का कॉपीराइट होता है, किसी को भी मूल वीडियो में कॉपी, संपादन या किसी भी तरह के बदलाव करने की अनुमति नहीं है, या किसी भी सोशल मीडिया प्लेटफॉर्म पर बिना अनुमति के फिर से अपलोड करने की अनुमति नहीं है।


=================================================
Song Credits & Copyright Details:
गाना / Title : Mehandi Rachi Thare Hatha Mein
चित्रपट / Film / Album : Rajasthani Bhajan
गीतकार / Lyricist : Prakash Mali
गायक / Singer(s) : Prakash Mali
जारी तिथि / Released Date : Dec 31, 2013
कलाकार / Cast : Prakash Mali
लेबल / Label : Madhur Geet Cassettes



Added by

admin

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *