LYRIC

Here you will find the lyrics of the popular song – “Jugni Unplugged” from the Movie / Album – “Jugni “. The Music Director is “Clinton Cerejo”. The song / soundtrack has been composed by the famous lyricist “Shellee” and was released on “22 January 2016” in the beautiful voice of “Javed Bashir, Neha Kakkar”. The music video of the song features some amazing and talented actor / actress “Sugandha Garg, Siddhant Behl, Anurita Jha, Sadhana Singh, Samir Sharma, Chandan Gill, Kartick Sitaraman”. It was released under the music label of “Sony Music India”.

Jugni Unplugged

Jugni Unplugged Lyrics in English :

Murshad mann marzi aa..

Murshad mann marzi aa..aaa..

Marzi aa..

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Dil arz kare te main amal,

Dil arz kare te main amal,

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Ve main sadka kardi mauj da,

Ve main sadka kardi mauj da,

Hai mauj.. Hai mauj asal dar asal,

Hai mauj asal dar asal,

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Mauj di gullak marzi bugni,

Mauj di gullak marzi bugni,

Barkat din ba dain hoye dugni,

Saaz na soz daal ye jugni,

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Tappe boliyan gidhe jugni,

Tappe boliyan gidhe jugni,

Tappe boliyan gidhe jugni,

Jugni.. Jugni..

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Baaje anhad naad salona..aaa..aaa..haan,

Baaje anhad naad salona,

Mann da khush khush bohi kona,

Barkat din ba din hoyi duna,

Mann da khush khush bohi kona,

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Jagg-jagg jagge fabbe jugni,

Jag mag jugni..jag mag jugni,

Jagg-jagg jagge fabbe jugni,

Jag mag jugni..jag mag jugni,

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Jagg-jagg jagge fabbe jugni,

Jag mag jugni..

Jag mag jugni,

Jag mag jugni..haan jugni,

================================================================

Disclaimer: Videos and others Content on the channel consist of copyright of the owner, no one is allowed to do a copy, editing or any kind of changes in original videos, or not allowed to re-upload without permission on any social media platform.

Translated Version

यहां आपको मूवी / एल्बम - "जुगनी" के लोकप्रिय गीत - "जुगनी अनप्लग्ड" के बोल मिलेंगे। संगीत निर्देशक "क्लिंटन सेरेजो" हैं। गीत / साउंडट्रैक प्रसिद्ध गीतकार "शेली" द्वारा रचित किया गया है और "22 जनवरी 2016" को "जावेद बशीर, नेहा कक्कड़" की खूबसूरत आवाज में रिलीज़ किया गया था। गाने के संगीत वीडियो में कुछ अद्भुत और प्रतिभाशाली अभिनेता / अभिनेत्री "सुगंधा गर्ग, सिद्धांत बहल, अनुरीता झा, साधना सिंह, समीर शर्मा, चंदन गिल, कार्तिक सीतारमन" हैं। इसे "सोनी म्यूजिक इंडिया" के संगीत लेबल के तहत जारी किया गया था।


Jugni Unplugged



Jugni Unplugged Lyrics in Hindi :


मुरशद मैं मर्ज़ी आ..


मुरशद मैं मर्ज़ी आ..आए..


मर्ज़ी आ..


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


दिल अरज करे ते मैं अमल


दिल अरज करे ते मैं अमल


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


वे मैं सदक़ा करदी मौज डा


वे मैं सदक़ा करदी मौज डा


है मौज.. है मौज असल दर असल


है मौज असल दर असल


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


मौज दी गुल्लक मर्ज़ी बुगनी


मौज दी गुल्लक मर्ज़ी बुगनी


बरकत दिन ब दिन होये दुगनी


साज़ न सोज़ दाल ये जुगनी


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


टप्पे बोलियाँ गिद्धे जुगनी


टप्पे बोलियाँ गिद्धे जुगनी


टप्पे बोलियाँ गिद्धे जुगनी


जुगनी.. जुगनी..


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


बाजे अनहद नाद सलोना..आए..आए..हाँ


बाजे अनहद नाद सलोना


मैं डा खुश खुश बोहि कोना


बरकत दिन बा दिन होई दुना


मैं डा खुश खुश बोहि कोना


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


जग्ग-जग्ग जग्गे फब्बे जुगनी


जग मग जुगनी..जग मग जुगनी


जग्ग-जग्ग जग्गे फब्बे जुगनी


जग मग जुगनी..जग मग जुगनी


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


जग्ग-जग्ग जग्गे फब्बे जुगनी


जग मग जुगनी..


जग मग जुगनी


जग मग जुगनी..हाँ जुगनी


================================================================


अस्वीकरण: वीडियो और अन्य चैनल की सामग्री में मालिक का कॉपीराइट होता है, किसी को भी मूल वीडियो में कॉपी, संपादन या किसी भी तरह के बदलाव करने की अनुमति नहीं है, या किसी भी सोशल मीडिया प्लेटफॉर्म पर बिना अनुमति के फिर से अपलोड करने की अनुमति नहीं है।



Song Credits & Copyright Details: 


गाना / Title :Jugni Unplugged


चित्रपट / Film / Album :Jugni 


संगीतकार / Music Director :Clinton Cerejo


गीतकार / Lyricist : Shellee


गायक / Singer(s) :Javed Bashir, Neha Kakkar


जारी तिथि / Released Date :22 January 2016


कलाकार  / Cast : Sugandha Garg, Siddhant Behl, Anurita Jha, Sadhana Singh, Samir Sharma, Chandan Gill, Kartick Sitaraman


लेबल / Label :Sony Music India


निदेशक / Director :Shefali Bhushan


निर्माता / Producer :Karan Grover, Manas Malhotra, Shefali Bhushan


Added by

Author2

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIDEO