LYRIC

Here you will find the lyrics of the popular song – “Wild Wild” from the Movie / Album – “W”. The Music Director is “Daboo Malik”. The song / soundtrack has been composed by the famous lyricist “Daboo Malik” and was released on “14 March 2014” in the beautiful voice of “Amaal Mallik, Armaan Malik, Daboo Malik”. The music video of the song features some amazing and talented actor / actress “Leeza Mangaldas, Leslie Tripathy, Sonal Giani, Raaj Singh Arora, Danish Pandor, Abhey Jit Attri, Meer Ali, Gagan Guru”. It was released under the music label of “Sony Music”.

Wild Wild Lyrics in English :

Wild wild this party

Is gon wild wild

Wild wild this party

Is gon wild wild

And every bady wild wild

You guys co wild wild

Lets go wild wild

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Josh wahin jazbaa wahin

Par thode se mad bhi

Thode se achhe hain

Aur thode se bad bhi

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Josh wahin jazbaa wahin

Hain thode se mad bhi

Thode se achhe hain

Aur thode se bad bhi

Wild wild this party

Is gon wild wild

And every bady wild wild

You guys co wild wild

Lets go wild wild

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Every bady lets thats party

And dance the night way

Drinkin driwarn

Somke and toke

Chal kuchh to wild kare

Wild wild this party

Is gon wild wild

And every bady wild wild

You guys co wild wild

Lets go wild wild

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Wild wild this party

Is gon wild wild

And every bady wild wild

You guys co wild wild

Lets go wild wild.

================================================================

Disclaimer: Videos and others Content on the channel consist of copyright of the owner, no one is allowed to do a copy, editing or any kind of changes in original videos, or not allowed to re-upload without permission on any social media platform.

Translated Version

यहां आपको मूवी / एल्बम - "डब्ल्यू" के लोकप्रिय गीत - "वाइल्ड वाइल्ड" के बोल मिलेंगे। संगीत निर्देशक "डब्बू मलिक" हैं। गीत / साउंडट्रैक प्रसिद्ध गीतकार "डब्बू मलिक" द्वारा रचित किया गया है और "14 मार्च 2014" को "अमाल मलिक, अरमान मलिक, डब्बू मलिक" की खूबसूरत आवाज़ में रिलीज़ किया गया था। गाने के संगीत वीडियो में कुछ अद्भुत और प्रतिभाशाली अभिनेता / अभिनेत्री "लीज़ा मंगलदास, लेस्ली त्रिपाठी, सोनल ज्ञानी, राज सिंह अरोड़ा, दानिश पंडोर, अभय जीत अत्री, मीर अली, गगन गुरु" हैं। इसे "सोनी म्यूजिक" के संगीत लेबल के तहत जारी किया गया था।




Wild Wild Lyrics in Hindi :


वाइल्ड वाइल्ड थिस पार्टी


इस गोन वाइल्ड वाइल्ड


वाइल्ड वाइल्ड थिस पार्टी


इस गोन वाइल्ड वाइल्ड


एंड एव्री बड़ी वाइल्ड वाइल्ड


यू गाइस को वाइल्ड वाइल्ड


लेट्स गो वाइल्ड वाइल्ड


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


जोश वहीँ जज़्बा वहीँ


पर थोड़े से माध भी


थोड़े से अच्छे हैं


और थोड़े से बद भी


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


जोश वहीँ जज़्बा वहीँ


हैं थोड़े से माध भी


थोड़े से अच्छे हैं


और थोड़े से बद भी


वाइल्ड वाइल्ड थिस पार्टी


इस गोन वाइल्ड वाइल्ड


एंड एव्री बड़ी वाइल्ड वाइल्ड


यू गाइस को वाइल्ड वाइल्ड


लेट्स गो वाइल्ड वाइल्ड


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


एव्री बड़ी लेटस थॉट्स पार्टी


एंड डांस थे नाईट वे


ड्रिंकिन द्रिवरण


सोमके एंड तोके


चल कुछ तो वाइल्ड करे


वाइल्ड वाइल्ड थिस पार्टी


इस गोन वाइल्ड वाइल्ड


एंड एव्री बड़ी वाइल्ड वाइल्ड


यू गाइस को वाइल्ड वाइल्ड


लेट्स गो वाइल्ड वाइल्ड


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


वाइल्ड वाइल्ड थिस पार्टी


इस गोन वाइल्ड वाइल्ड


एंड एव्री बड़ी वाइल्ड वाइल्ड


यू गाइस को वाइल्ड वाइल्ड


लेट्स गो वाइल्ड वाइल्ड.


================================================================


अस्वीकरण: वीडियो और अन्य चैनल की सामग्री में मालिक का कॉपीराइट होता है, किसी को भी मूल वीडियो में कॉपी, संपादन या किसी भी तरह के बदलाव करने की अनुमति नहीं है, या किसी भी सोशल मीडिया प्लेटफॉर्म पर बिना अनुमति के फिर से अपलोड करने की अनुमति नहीं है।



 Song Credits & Copyright Details: 


गाना / Title : Wild Wild


चित्रपट / Film / Album : W


संगीतकार / Music Director : Daboo Malik


गीतकार / Lyricist : Daboo Malik


गायक / Singer(s) : Amaal Mallik, Armaan Malik, Daboo Malik


जारी तिथि / Released Date :14 March 2014


कलाकार  / Cast : Leeza Mangaldas, Leslie Tripathy, Sonal Giani, Raaj Singh Arora, Danish Pandor,


Abhey Jit Attri, Meer Ali, Gagan Guru


लेबल / Label : Sony Music


निदेशक / Director : Tarun Madan Chopra


निर्माता / Producer : Subhash Sehgal, Shivang Sehgal


Added by

Author2

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *