LYRIC

Here you will find the lyrics of the popular song – “Sukh Thoda Dukh Ghana Jagat Me ” from the Movie / Album – “Rajasthani Bhajan “.  The song / soundtrack has been composed by the famous lyricist ” Sanwarmal Saini” and was released on “Feb 2, 2018″ in the beautiful voice of ” Sanwarmal Saini”. The music video of the song features some amazing and talented actor / actress “Sanwarmal Saini”. It was released under the music label of “Rajasthani Malhar “.

Sukh Thoda Dukh Ghana Jagat Me lyrics In English

!! duniya dukhi phire rani !!
sukh thoda duhkh ghana re jagat mein ,
hogya kasht sare raanee.
kin kin ke duhkh door karoo ,
ya duniya dukhee phire raanee.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

keedee kan bin haathee man bin
naag bil bin duhkhiya hai.
kavi van bina soora ran bina ,
bhookha ann bina dukhiya hai.
paanch janam bin chakaree minlan bin ,
satee re sajan bina dukhiya hai.
bijalee re ghar bin mor hai saavan bin ,
maalee re chaman bin dukhiya hai.
panchhee gagan bin dukhiya hai ,
panjare mein aay pade raanee.
kin kin ke duhkh door karoo ,
ya duniya dukhee phire raanee.
sukh thoda. ……

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

khet mein gaala re po mein paala ,
unda khaala re dukhee kare.
nit mein aala pachhit mein naala ,
ghar mein saala dukhee kare.
chautha re daala aaya re divaala ,
guru ra pyaara dukhee kare.
aankh mein jaala daal mein kaala ,
paanv mein chhaala dukhee kare.
ab kharch uthaana dukhee kare.
tuje kharcha dukhee kare raanee.
kin kin ke duhkh door karoo ,
ya duniya dukhee phire raanee.
sukh thoda. ……

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

maat kulakshaani moorakh beta ,
koobad naaree re dukhee kare.
paapak mausee bura ra padosee ,
ochhee yaaree dukhee kare.
bure kee sangat juva jaam ,
choree chaaree dukhee kare.
mat bina khetee phasal pachhetee ,
uchee kyaaree dukhee kare.
ab sabhee beemaaree dukhee kare.
kuchh kar ja dukhee kare raanee.
kin kin ke duhkh door karoo ,
ya duniya dukhee phire raanee.
sukh thoda. ……

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

ret ke teele jheel kee bastee ,
raste mein roda dukhee kare.
olan bhes re dolan utanee ,
balad mein phoda dukhee kare.
khoree re jota saand maarana ,
adiyal ghoda dukhee kare.
roja re bhaaree baat door kee ,
aadar thoda dukhee kare.
ab rag par phoda dukhee kare.
kadee bhare kadee phoote raanee.
kin kin ke duhkh door karoo ,
ya duniya dukhee phire raanee.
sukh thoda. ……

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

gareeb sataana choolhe mein gamaana ,
krodh uthaana dukhee kare.
mahala baana naagar dvaana ,
gaav mein khaana dukhee kare.
saham ulaana ber puraana ,
jugalee khaana dukhee kare.
jyaada khaana paidal jaana ,
gaanv thikaana dukhee kare.
ab sur bin gaana dukhee kare.
maang raam kahe raanee.
kin kin ke duhkh door karoo ,
ya duniya dukhee phire raanee.
sukh thoda. ……

Disclaimer: Videos and others Content on the channel consist copyright of owner, no one is allowed to do a copy, editing or any kind of changes in original videos, or not allowed to re-upload without permission on any social media platform.

Translated Version

यहां आपको मूवी / एल्बम - "राजस्थानी भजन" के लोकप्रिय गीत - "सुख थोडा दुख घाना जगत में" के बोल मिलेंगे। गीत / साउंडट्रैक प्रसिद्ध गीतकार "संवरमल सैनी" द्वारा रचित है और "संवरमल सैनी" की खूबसूरत आवाज में "2 फरवरी, 2018" को रिलीज़ किया गया था। गाने के संगीत वीडियो में कुछ अद्भुत और प्रतिभाशाली अभिनेता / अभिनेत्री "संवरमल सैनी" हैं। इसे "राजस्थानी मल्हार" के संगीत लेबल के तहत जारी किया गया था।



सुख थोड़ा दुःख घणा जगत में Bhajan Hindi Lyrics


।। सुख थोड़ा दुःख घणा जगत में।।
सुख थोड़ा दुःख घणा रे जगत में ,होग्या कष्ट सरे राणी।
किन किन के दुःख दूर करू ,या दुनिया दुखी फिरे राणी।


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


कीड़ी कण बिन हाथी मण बिन नाग बिल बिन दुःखिया है।
कवि वण बिना सूरा रण बिना ,भूखा अन्न बिना दुखिया है।
पांच जनम बिन चकरी मिंलन बिन ,सती रे सजन बिना दुखिया है।
बिजली रे घर बिन मोर है सावन बिन ,माली रे चमन बिन दुखिया है।
पंछी गगन बिन दुखिया है ,पंजरे में आय पड़े राणी।
किन किन के दुःख दूर करू ,या दुनिया दुखी फिरे राणी।
सुख थोड़ा। ……


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


खेत में गाळा रे पो में पाळा ,उण्डा खाळा रे दुखी करे।
नित में आळा पछित में नाळा ,घर में साळा दुखी करे।
चौथा रे डाळा आया रे दिवाळा ,गुरु रा प्यारा दुखी करे।
आँख में जाळा दाल में काळा ,पाँव में छाला दुखी करे।
अब खर्च उठाना दुखी करे। तुजे खर्चा दुखी करे राणी।
किन किन के दुःख दूर करू ,या दुनिया दुखी फिरे राणी।
सुख थोड़ा। ……


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


मात कुलक्षाणि मूरख बेटा ,कूबड़ नारी रे दुखी करे।
पापक मौसी बुरा रा पडोसी ,ओछी यारी दुखी करे।
बुरे की संगत जुवा जाम ,चोरी चारी दुखी करे।
मत बिना खेती फसल पछेती ,उची क्यारी दुखी करे।
अब सभी बीमारी दुखी करे। कुछ कर जा दुखी करे राणी।
किन किन के दुःख दूर करू ,या दुनिया दुखी फिरे राणी।
सुख थोड़ा। ……


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


रेत के टीले झील की बस्ती ,रस्ते में रोड़ा दुखी करे।
ओलण भेस रे डोलन उटनी ,बळद में फोड़ा दुखी करे।
खोरी रे जोटा सांड मारना ,अड़ियल घोडा दुखी करे।
रोजा रे भारी बात दूर की ,आदर थोड़ा दुखी करे।
अब रग पर फोड़ा दुखी करे। कदी भरे कदी फूटे राणी।
किन किन के दुःख दूर करू ,या दुनिया दुखी फिरे राणी।
सुख थोड़ा। ……


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


गरीब सताणा चूल्हे में गमाणा ,क्रोध उठाणा दुखी करे।
महला बाणा नागर द्वाणा ,गाव में खाणा दुखी करे।
सहम उलाणा बेर पुराणा ,जुगली खाणा दुखी करे।
ज्यादा खाणा पैदल जाणा ,गांव ठिकाणा दुखी करे।
अब सुर बिन गाणा दुखी करे। मांग राम कहे राणी।
किन किन के दुःख दूर करू ,या दुनिया दुखी फिरे राणी।
सुख थोड़ा। ……


अस्वीकरण: वीडियो और अन्य चैनल की सामग्री में मालिक का कॉपीराइट होता है, किसी को भी मूल वीडियो में कॉपी, संपादन या किसी भी तरह के बदलाव करने की अनुमति नहीं है, या किसी भी सोशल मीडिया प्लेटफॉर्म पर बिना अनुमति के फिर से अपलोड करने की अनुमति नहीं है।


=================================================
Song Credits & Copyright Details:
गाना / Title : Sukh Thoda Dukh Ghana Jagat Me
चित्रपट / Film / Album : Rajasthani Bhajan
गीतकार / Lyricist : Sanwarmal Saini
गायक / Singer(s) : Sanwarmal Saini
जारी तिथि / Released Date : Feb 2, 2018
कलाकार / Cast : Sanwarmal Saini
लेबल / Label : Rajasthani Malhar


Added by

admin

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *