LYRIC
Here you will find the lyrics of the popular song – “Chanda Chup Ja Re Badal Mein” from the Movie / Album – “”. The Music Director is “”. The song / soundtrack has been composed by the famous lyricist “Traditional” and was released on “29 May 2020” in the beautiful voice of “Anil Nagori”. The music video of the song features some amazing and talented actor / actress “Anil Nagori”. It was released under the music label of “NMG Studio Nokha”.
Lyrics in English
The current Prime Minister of India, Shri Narendra Modi has also listened to his hymns and praised him and also congratulated him by posting his photo from his account, Anil Nagori’s bhajans are very good, which people like to listen to. Anil Nagori is called to perform programs from place to place all over India and he is making his mark in the hearts of people through his hymns all over India. Organize the event, but could not go there due to the corona epidemic. But in future, he will give his performance in foreign countries and will rule in the hearts of people there too, because the magic in his voice is not in any other artist.
Ram gayo vanvas mharo,
lakhan gayo vanvas .
chanda chup ja re badal me,
mharo ram gayo canvas.
🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵
ram bina mhari suni ayodhya,
lakhan bina thakurai.
seeta bina mharo suno rasodo,
kon kare chaturai.
chanda chup ja re badal me,
mharo ram gayo canvas
🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵
aage aage ram chalat hai,
piche laxman bhai.
bich me to chale janki,
shobha varni na jai.
chanda chup ja re badal me,
mharo ram gayo canvas
🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵
savan baras bhadvo barse,
pavan chale purvai.
vriksh ke niche teeno bhige,
ram lakhan seeta mai.
chanda chup ja re badal me,
mharo ram gayo canvas
🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵
ravan mar ram ghar aaye,
ghar ghar batat badhai.
sur nar munijan karat aarti,
tulsi das jash gai.
chanda chup ja re badal me,
mharo ram gayo canvas
Videos and others Content on the channel consist copyright of owner, no one is allowed to do a copy, editing or any kind of changes in original videos, or not allowed to re-upload without permission on any social media platform.
Translated Version
Lyrics in Hindi
भारत के वर्तमान प्रधान मंत्री श्री नरेंद्र मोदी ने भी उनके भजनों को सुना है और उनकी प्रशंसा की है और उनके अकाउंट से उनकी फोटो पोस्ट कर बधाई भी दी है, अनिल नागोरी के भजन बहुत अच्छे हैं, जिन्हें लोग सुनना पसंद करते हैं। अनिल नागोरी को पूरे भारत में जगह-जगह कार्यक्रम करने के लिए बुलाया जाता है और वह पूरे भारत में अपने भजनों के जरिए लोगों के दिलों में अपनी पहचान बना रहे हैं। कार्यक्रम का आयोजन करें, लेकिन कोरोना महामारी के कारण वहां नहीं जा सके। लेकिन भविष्य में वह विदेशों में अपनी परफॉर्मेंस देंगे और वहां के लोगों के दिलों में भी राज करेंगे, क्योंकि उनकी आवाज में जादू किसी और कलाकार में नहीं है.
राम गयो वनवास म्हारो ,
लखन गयो वनवास।
चंदा छुप जा रे बादल में ,
म्हारो राम गयो वनवास।
🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵
राम बिना म्हारी सुनी अयोध्या ,
लखन बिना ठकुराई।
सीता बिना म्हारो सुनो रसोड़ो ,
कोण करे चतुराई।
चंदा छुप जा रे बादल में ,
म्हारो राम गयो वनवास। टेर।
🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵
आगे आगे राम चलत है ,
पीछे लक्मण भाई।
बिच में तो चले जानकी ,
शोभा वरणी न जाई।
चंदा छुप जा रे बादल में ,
म्हारो राम गयो वनवास। टेर।
🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵
सावण बरस भादवो बरसे ,
पवन चले पुरवाई।
वृक्ष के निचे तीनो भीगे ,
राम लखन सीता माई।
चंदा छुप जा रे बादल में ,
म्हारो राम गयो वनवास। टेर।
🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵
रावण मार राम घर आये ,
घर घर बटत बधाई।
सुर नर मुनिजन करत आरती ,
तुलसीदास जश गाई।
चंदा छुप जा रे बादल में ,
म्हारो राम गयो वनवास। टेर।
वीडियो और अन्य चैनल की सामग्री में मालिक का कॉपीराइट होता है, किसी को भी मूल वीडियो में कॉपी, संपादन या किसी भी तरह के बदलाव करने की अनुमति नहीं है, या किसी भी सोशल मीडिया प्लेटफॉर्म पर बिना अनुमति के फिर से अपलोड करने की अनुमति नहीं है।
===================================================================
Song Credits & Copyright Details:
गाना / Title : Chanda Chup Ja Re Badal Mein
गीतकार / Lyricist : Traditional
गायक / Singer(s) : Anil Nagori
जारी तिथि / Released Date : 29 May 2020
कलाकार / Cast : Anil Nagori
लेबल / Label : NMG Studio Nokha
No comments yet