LYRIC

Here you will find the lyrics of the popular song – “Ghunghru Chham Chhama Chham Baje Re Meera Bai ” from the Movie / Album – “Rajasthani Bhajan”. The song / soundtrack has been composed by the famous lyricist “Traditional” and was released on “Aug 11, 2019” in the beautiful voice of “JAYA KISHORI JI “. The music video of the song features some amazing and talented actor / actress “Traditional”. It was released under the music label of “Ziiki Media.

घुंघरू छम छमाछ छन छन बाजे रे~हरी मंदिर रे माय म्हारी मीरा नाचे रे...!! भजन !! जया किशोरी जी !! - YouTube

Ghunghru Chham Chhama Chham Baje Re lyrics in English

~ ghunghru chham chhama chham baje re ~
ghunghru cham chama cham,
chhan chhan baje re, baje re.
nij mandir re may ,
aa meera nache re .
meera nache re, aa medatani nache re.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

meera gadh su utari re,
rana ji pakdiyo hath.
hath the mharo chod do rana,
mukh su kar lo baat.
ghunghru cham chama cham,
chhan chhan baje re, baje re.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

meera nache medte ne ,
sakhiya mindar maay.
meera bajave ghunghra ne,
sakhiya bajave thal.
ghunghru cham chama cham,
chhan chhan baje re, baje re.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

vish ro pyalo ranaji bhejiyo,
diyo meera ne jaay.
kar charnamrit pi gai re,
syay kari raghunath.
ghunghru cham chama cham,
chhan chhan baje re, baje re.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

sarp pitaro ranaji bhejiyo,
diyo meera ne jay.
pakad gala me periyo re,
ban gayo navsar haar.
ghunghru cham chama cham,
chhan chhan baje re, baje re.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

bai meera ri vinti the ,
sunjo sirjanhaar.
sharne aaya ri lajya rakhoj,
charbhuja ra nath.
ghunghru cham chama cham,
chhan chhan baje re, baje re.

Disclaimer: Videos and others Content on the channel consist copyright of owner, no one is allowed to do a copy, editing or any kind of changes in original videos, or not allowed to re-upload without permission on any social media platform.

Translated Version

यहां आपको मूवी / एल्बम - "राजस्थानी भजन" के लोकप्रिय गीत - "घुंघरू छम छमा छम बाजे रे मीरा बाई" के बोल मिलेंगे। गीत / साउंडट्रैक प्रसिद्ध गीतकार "पारंपरिक" द्वारा तैयार किया गया है और "जय किशोरी जी" की खूबसूरत आवाज में "11 अगस्त, 2019" को जारी किया गया था। गाने के संगीत वीडियो में कुछ अद्भुत और प्रतिभाशाली अभिनेता / अभिनेत्री "पारंपरिक" हैं। इसे "ज़िकी मीडिया" के संगीत लेबल के तहत जारी किया गया था।


कृष्ण मीरा का प्रेम भरा गीत जिसे सुनने से आपके घर में सदा प्रेम वास करेगा | घुंघरू छम छमा छम बाजे रे - YouTube



मीरा बाई भजन लिरिक्स in Hindi


~ घुंघरू छम छमा छम बाजे रे ~
घुंघरू छम छमा छम ,छण छण बाजे रे, बाजे रे।
निज मंदिर रे माय ,म्हारी मीरा नाचे रे।
मीरा नाचे रे, आ मेड़तणी नाचे रे।


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


मीरा गढ़ सु उतरी रे ,राणा जी पकड़ियो हाथ।
हाथ थे म्हारो छोड़ दो राणा ,मुख सु कर लो बात।
घुंघरू छम छमा छम ,छण छण बाजे रे, बाजे रे। टेर।


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


मीरा नाचे मेड़ते ने ,सखिया मिन्दर मांय।
मीरा बजावे घुंगरा ने ,सखियाँ बजावे थाल।
घुंघरू छम छमा छम ,छण छण बाजे रे, बाजे रे। टेर।


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


विष रो प्यालो राणाजी भेजियो ,दियो मीरा ने जाय।
कर चरणामृत पी गई रे ,स्याय करी रघुनाथ।
घुंघरू छम छमा छम ,छण छण बाजे रे, बाजे रे। टेर।


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


सर्प पिटारो राणाजी भेजियो ,दियो मीरा ने जाय।
पकड़ गला में पेरियो रे ,बण गयो नवसर हार।
घुंघरू छम छमा छम ,छण छण बाजे रे, बाजे रे। टेर।


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


बाई मीरा री विनती थे ,सुणजो सिरजणहार।
शरणे आया री लज्या राखजो ,चारभुजा रा नाथ।
घुंघरू छम छमा छम ,छण छण बाजे रे, बाजे रे। टेर।


अस्वीकरण: वीडियो और अन्य चैनल की सामग्री में मालिक का कॉपीराइट होता है, किसी को भी मूल वीडियो में कॉपी, संपादन या किसी भी तरह के बदलाव करने की अनुमति नहीं है, या किसी भी सोशल मीडिया प्लेटफॉर्म पर बिना अनुमति के फिर से अपलोड करने की अनुमति नहीं है।



=================================================
Song Credits & Copyright Details:


गाना / Title : Sabha Mein Meri Laaj Rakhna
चित्रपट / Film / Album : Rajasthani Bhajan
संगीतकार / Music Director : Vidyut Karmar
गीतकार / Lyricist : Traditional
गायक / Singer(s) : Jaya Kishori
जारी तिथि / Released Date : 18 May 2016
कलाकार / Cast : Jaya Kishori
लेबल / Label : T-Series


Added by

admin

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *