LYRIC

Here you will find the lyrics of the popular song – “Bol” from the Movie / Album -“Filmistaan”. The Music Director is “Arijit Datta”. The song / soundtrack has been composed by the famous lyricist “Ravinder Randhawa” and was released on “17 October 2012 (Busan International Film Festival)6 June 2014 (India)” in the beautiful voice of “Shafqat Amanat Ali Khan”. The music video of the song features some amazing and talented actor / actress “Sharib Hashmi, Inaamulhaq, Kumud Mishra, Gopal Dutt”. It was released under the music label of “Junglee Music”.

Bol Lyrics in English :

Aaa aa

Yaadana hun

Ji nai lagda

Hiknal lake tu bol

Had sarhad

Kaagaz te lekha

Behad hoke bol

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Aaa aaa

Aaa

Chand nakshe

Haqlanda qasiba

Beqla mangu bol

Lafzanu shartandi aadat

Chal aaj haq nal bol

Sarhad ne kita

Sanu kharch fazool

Chan de waade

Hun na kari qubool

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Mazbande faqur ae

Thag jaa ve thag jaa

Afata de saroor mein

Aaj aa ve aaj aa

Chad para dastoor

Ve bas jaa ve bas jaa

Khud siya magrur mein

Bat jaa ve bat jaa

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Yaadana hun ji nai lagda

Hiknal lake tu bol

Had sarhad kaagaz te lekha

Behad hoke bol

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Aaa aaa

Aye muala sun le

Mera dil ki lagaan

Likh ja re jeba

Wich ghar da pata

Aisa keda mere humshakla

Muthiya nu khol

Thoda hath to mila le

Tere sarvar da

Mere parvar da

Jhoot wat na da

Na asar karda

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Ho ha

Mazbande faqur ae

Thag jaa ve thag jaa

Afata de saroor mein

Aaj aa ve aaj aa

Chad para dastoor

Ve bas jaa ve bas jaa

Khud siya magrur

Mein bat jaa ve bat jaa.

================================================================

Disclaimer: Videos and others Content on the channel consist of copyright of the owner, no one is allowed to do a copy, editing or any kind of changes in original videos, or not allowed to re-upload without permission on any social media platform.

Translated Version

यहां आपको मूवी / एल्बम - "फिल्मिस्तान" के लोकप्रिय गीत - "बोल" के बोल मिलेंगे। संगीत निर्देशक "अरिजीत दत्ता" हैं। गीत / साउंडट्रैक प्रसिद्ध गीतकार "रवींद्र रंधावा" द्वारा रचित है और "शफकत अमानत अली खान" की खूबसूरत आवाज में "17 अक्टूबर 2012 (बुसान इंटरनेशनल फिल्म फेस्टिवल) 6 जून 2014 (भारत)" को रिलीज़ किया गया था। गाने के संगीत वीडियो में कुछ अद्भुत और प्रतिभाशाली अभिनेता / अभिनेत्री "शारिब हाशमी, इनामुलहक, कुमुद मिश्रा, गोपाल दत्त" हैं। इसे "जंगली म्यूजिक" के म्यूजिक लेबल के तहत रिलीज किया गया था।




Bol Lyrics in Hindi :


आए ा


यादाना हुन


जी नै लगदा


हिकनाल लेक तू बोल


हद सरहद


कागज़ ते लेखा


बेहद होक बोल


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


आए आए


आए


चाँद नक़्शे


हक़लांदा क़स्बा


बेकला मांगु बोल


लफ़्ज़नू शर्ताँदी आदत


चल आज हक़ णाल बोल


सरहद ने किता


साणु खर्च फज़ूल


चं दे वाड़े


हुन न करि क़ुबूल


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


मज़बाँदे फकुर ऐ


ठग जा वे ठग जा


आफ़ता दे सरूर में


आज ा वे आज आ


चढ़ पारा दस्तूर


वे बस जा वे बस जा


खुद सिया मगरूर में


बात जा वे बात जा


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


यादाना हुन जी नै लगदा


हिकनाल लेक तू बोल


हद सरहद कागज़ ते लेखा


बेहद होक बोल


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


आए आए


ए मुअल्ला सुन ले


मेरा दिल की लगन


लिख जा रे जेबा


विच घर दा पता


ऐसा कीड़ा मेरे हमशक्ल


मुठिया न खोल


थोड़ा हाथ तो मिला ले


तेरे सर्वर दा


मेरे परवर डा


झूट वाट न द


न असार करदा


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


हो हा


मज़बाँदे फकुर ऐ


ठग जा वे ठग जा


आफ़ता दे सरूर में


आज ा वे आज आ


चढ़ पारा दस्तूर


वे बस जा वे बस जा


खुद सिया मगरूर


में बात जा वे बात जा.


================================================================


अस्वीकरण: वीडियो और अन्य चैनल की सामग्री में मालिक का कॉपीराइट होता है, किसी को भी मूल वीडियो में कॉपी, संपादन या किसी भी तरह के बदलाव करने की अनुमति नहीं है, या किसी भी सोशल मीडिया प्लेटफॉर्म पर बिना अनुमति के फिर से अपलोड करने की अनुमति नहीं है।



Song Credits & Copyright Details: 


गाना / Title :Bol


चित्रपट / Film / Album :Filmistaan


संगीतकार / Music Director :Arijit Datta


गीतकार / Lyricist : Ravinder Randhawa


गायक / Singer(s) : IShafqat Amanat Ali Khan


जारी तिथि / Released Date :17 October 2012 (Busan International Film Festival), 6 June 2014 (India)


कलाकार  / Cast : Sharib Hashmi, Inaamulhaq, Kumud Mishra, Gopal Dutt


लेबल / Label :Junglee Music


निदेशक / Director :Nitin Kakkar


निर्माता / Producer :Shyam Shroff, Balkrishna Shroff, Subhash Chaudary, Shaila Tanna,Siddhart Roy Kapur


Added by

Author2

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIDEO