LYRIC

Here you will find the lyrics of the popular song – “Koi Labda” from the Movie / Album – “Bachaana “. The Music Director is “”. The song / soundtrack has been composed by the famous lyricist “” and was released on “26 February 2016” in the beautiful voice of “SYMT (Band)”. The music video of the song features some amazing and talented actor / actress “Mohib Mirza, Sanam Saeed, Adeel Hashmi”. It was released under the music label of”Times Music”.

Koi Labda

Koi Labda Lyrics in English :

Koi mangda pyar aye

Koi labda yaar aye

Koi mangda pyar aye

Koi labda sachcha yaar aye

Nai har kise nu nai milda

Man mangeya dildaar

Har kise nu nai milda

Man mangeya dildaar

Nai har kise nu nai milda

Man mangeya dildaar

Har kise nu nai milda

Man mangeya dildaar

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Mangeya dildaar dildaar

Nai milda dildaar nai milda dildaar

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Koi tarse chain qarar nu

Koi tarse yaar te didaar nu

Koi tarse chain qarar nu

Koi tarse yaar te didaar nu

Har kise nu mukammal

Jahaan nai milda

Har kise nu mukammal

Jahaan nai milda

Har kise nu mukammal

Jahaan kade nai milda

Har kise nu mukammal

Jahaan nai milda.

================================================================

Disclaimer: Videos and others Content on the channel consist of copyright of the owner, no one is allowed to do a copy, editing or any kind of changes in original videos, or not allowed to re-upload without permission on any social media platform.

Translated Version

यहां आपको मूवी / एल्बम - "बचाना" के लोकप्रिय गीत - "कोई लाबदा" के बोल मिलेंगे। संगीत निर्देशक "" है। गीत / साउंडट्रैक प्रसिद्ध गीतकार "" द्वारा तैयार किया गया है और "26 फरवरी 2016" को "एसवाईएमटी (बैंड)" की खूबसूरत आवाज में जारी किया गया था। गाने के संगीत वीडियो में कुछ अद्भुत और प्रतिभाशाली अभिनेता / अभिनेत्री "मोहिब मिर्जा, सनम सईद, आदिल हाशमी" हैं। इसे "" के संगीत लेबल के तहत जारी किया गया था।


Koi Labda



Koi Labda Lyrics in Hindi :


कोई मंगदा प्यार ए


कोई लब्दा यार ए


कोई मंगदा प्यार ए


कोई लब्दा सच्चा यार ए


नै हर किसे न नै मिलदा


मन मांगेय दिलदार


हर किसे न नै मिलदा


मन मांगेय दिलदार


नै हर किसे न नै मिलदा


मन मांगेय दिलदार


हर किसे न नै मिलदा


मन मांगेय दिलदार


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


मांगेय दिलदार दिलदार


नै मिलदा दिलदार नै मिलदा दिलदार


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


कोई तरसे चाईं क़रार न


कोई तरसे यार ते दिदार न


कोई तरसे चाईं क़रार न


कोई तरसे यार ते दिदार न


हर किसे न मुकम्मल


जहां नै मिलदा


हर किसे न मुकम्मल


जहां नै मिलदा


हर किसे न मुकम्मल


जहां कड़े नै मिलदा


हर किसे न मुकम्मल


जहां नै मिलदा.


================================================================


अस्वीकरण: वीडियो और अन्य चैनल की सामग्री में मालिक का कॉपीराइट होता है, किसी को भी मूल वीडियो में कॉपी, संपादन या किसी भी तरह के बदलाव करने की अनुमति नहीं है, या किसी भी सोशल मीडिया प्लेटफॉर्म पर बिना अनुमति के फिर से अपलोड करने की अनुमति नहीं है।



Song Credits & Copyright Details: 


गाना / Title :Koi Labda


चित्रपट / Film / Album :Bachaana 


संगीतकार / Music Director :


गीतकार / Lyricist : 


गायक / Singer(s) :SYMT (Band)


जारी तिथि / Released Date :26 February 2016


कलाकार  / Cast : Mohib Mirza, Sanam Saeed, Adeel Hashmi


लेबल / Label :Times Music


निदेशक / Director :Nasir Khan


निर्माता / Producer :Rizwan Saeed


Added by

Author2

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIDEO