LYRIC

Here you will find the lyrics of the popular song – “Jabardast Fan” from the Movie / Album – “Fan “. The Music Director is “Shekhar Ravjiani, Vishal Dadlani”. The song / soundtrack has been composed by the famous lyricist ” Ranju Sinha” and was released on “15 April 2016” in the beautiful voice of “Manoj Tiwari”. The music video of the song features some amazing and talented actor / actress “Shah Rukh Khan, Waluscha De Sousa, Shriya Pilgaonkar”. It was released under the music label of “YRF Music”.

Jabardast Fan

Jabardast Fan Lyrics in English :

Follow karin twitterwa par

Zor karin facebookwa par

Tohre khatir googlewa ke pachhad deli

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Mirrorwa mein bujhala tu

Neendiyon mein samala tu

Tohre laganiyan mein pagla gayin ho

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Tuka sodwa ke botal

Hum dhakkan tohaar

Tu kadak mithai, hum makkhan tohaar

Humre dilwa ke mobiliya mein

Lifetime late plan ho gaye

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

E dilwa tohre jabardast ab toh fan ho gayi

E dilwa tohre jabardast ab toh fan ho gayi

Ho tohra dekhte na dilwa dhan-ta-nan ho gayi

E dilwa tohre jabardast ab toh fan ho gayi

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Hum tohre par karni phd

Hamara luck, hamara haq

Ab tu hi badaabb

Batiya sanchi, jaanela ranchi

Kehu tohra ke boli, gadbad je boli

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Wo kari yaar haaye

Utri bukhar haaye

Jaane sagri nagariya

Tohre bin khali can ho gaye

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

E dilwa tohre jabardast ab toh fan ho gayi

E dilwa tohre jabardast ab toh fan ho gayi

Ho tohra dekhte na dilwa dhan-ta-nan ho gayi

E dilwa tohre jabardast ab toh fan ho gayi

Style tohre hattke wa

Bhaav tohre tattke wa

Tohre se wi-fi ke connection juda

Tohre tak ye jaayela

Linewa sab tapli hum

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Kitna kehu roki rok na paayi ab

Tuja je je kehla

Hum ta oo oo kayili

Kab pocket bhitar

Karjwa se sakli haan

Tohre akhiyan ka garmi mein

Brainwa saala fail ho gaye

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

E dilwa dhiss

Haaye dilwa aahh

E dilwa fan ho gay

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

E dilwa tohre jabardast ab toh fan ho gayi

Ho tohra dekhte na dilwa dhan-ta-nan ho gayi

E dilwa tohre jabardast ab toh fan ho gayi.

================================================================

Disclaimer: Videos and others Content on the channel consist of copyright of the owner, no one is allowed to do a copy, editing or any kind of changes in original videos, or not allowed to re-upload without permission on any social media platform.

Translated Version

यहां आपको मूवी/एल्बम के लोकप्रिय गीत - "जबरदस्त फैन" - "फैन" के बोल मिलेंगे। संगीत निर्देशक "शेखर रवजियानी, विशाल ददलानी" हैं। गीत / साउंडट्रैक प्रसिद्ध गीतकार "रंजू सिन्हा" द्वारा रचित है और "मनोज तिवारी" की खूबसूरत आवाज में "15 अप्रैल 2016" को रिलीज़ किया गया था। गाने के संगीत वीडियो में कुछ अद्भुत और प्रतिभाशाली अभिनेता / अभिनेत्री "शाहरुख खान, वलूचा डी सूसा, श्रिया पिलगांवकर" हैं। इसे "वाईआरएफ म्यूजिक" के म्यूजिक लेबल के तहत रिलीज किया गया था।


Jabardast Fan



Jabardast Fan Lyrics in Hindi :


फॉलो करीं ट्वीटरवा पर


ज़ोर करीं फसबूकवा पर


तोहरे खातिर गूगलवा के पछाड डेली


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


मिररोरवा में बुझाला तू


नींदियों में समला तू


तोहरे लगानियाँ में पगला गयीं हो


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


तुका सोडवा के बोतल


हम ढक्कन तोहार


तू कड़क मिठाई


हमरे दिलवा के मोबिलिया में


लाइफटाइम लेट प्लान हो गए


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


इ दिलवा तोहरे ज़बर्दस्त अब तोह फेन हो गयी


इ दिलवा तोहरे ज़बर्दस्त अब तोह फेन हो गयी


हो तोहरा देखते न दिलवा धन-ता-नान हो गयी


इ दिलवा तोहरे ज़बर्दस्त अब तोह फेन हो गयी


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


हम तोहरे पर करणी पीएचडी


हमारा लक


अब तू ही बदाबब


बतिया साँची


केहू तोहरा के बोली


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


वो करि यार हाय


उत्तरी बुख़ार हाय


जाने सगरी नगरिया


तोहरे बिन खाली कैन हो गए


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


इ दिलवा तोहरे ज़बर्दस्त अब तोह फेन हो गयी


इ दिलवा तोहरे ज़बर्दस्त अब तोह फेन हो गयी


हो तोहरा देखते न दिलवा धन-ता-नान हो गयी


इ दिलवा तोहरे ज़बर्दस्त अब तोह फेन हो गयी


स्टाइल तोहरे हटके व


भाव तोहरे तत्तके व


तोहरे से वी-फी के कनेक्शन जुड़ा


तोहरे तक ये जायेला


लीनेवा सब तपली हम


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


कितना केहु रोकी रोक न पायी अब


तुजे जे जे कहला


हम ता ू ू कईली


कब पॉकेट भीतर


कर्जवा से सक्ली हाँ


तोहरे अखियाँ का गर्मी में


ब्रैनवा साला फ़ैल हो गए


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


इ दिलवा धिस्स


हाय दिलवा आठ


इ दिलवा फैन हो गए


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


इ दिलवा तोहरे ज़बर्दस्त अब तोह फेन हो गयी


हो तोहरा देखते न दिलवा धन-ता-नान हो गयी


इ दिलवा तोहरे ज़बर्दस्त अब तोह फेन हो गयी.


================================================================


अस्वीकरण: वीडियो और अन्य चैनल की सामग्री में मालिक का कॉपीराइट होता है, किसी को भी मूल वीडियो में कॉपी, संपादन या किसी भी तरह के बदलाव करने की अनुमति नहीं है, या किसी भी सोशल मीडिया प्लेटफॉर्म पर बिना अनुमति के फिर से अपलोड करने की अनुमति नहीं है।



Song Credits & Copyright Details: 


गाना / Title :Jabardast Fan


चित्रपट / Film / Album :Fan 


संगीतकार / Music Director :Shekhar Ravjiani, Vishal Dadlani


गीतकार / Lyricist : Ranju Sinha


 गायक / Singer(s) :Manoj Tiwari


जारी तिथि / Released Date :15 April 2016


कलाकार  / Cast : Shah Rukh Khan, Waluscha De Sousa, Shriya Pilgaonkar


लेबल / Label :YRF Music


निदेशक / Director :Maneesh Sharma


निर्माता / Producer :Aditya Chopra


Added by

Author2

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *