LYRIC

Here you will find the lyrics of the popular song – “Maya Chhaliya Roop Dhare” from the Movie / Album – “Sherdil: The Pilibhit Saga”. The Music Director is “Shantanu Moitra”. The song / soundtrack has been composed by the famous lyricist “Vinod Dubey” and was released on “16 June 2022” in the beautiful voice of “Rahul Ram”. The music video of the song features some amazing and talented actor / actress “Pankaj Tripathi, Neeraj Kabi, and Sayani Gupta”. It was released under the music label of “T-Series”.

Maya Chhaliya Roop Dhare Lyrics | माया छलिया रूप धरे लिरिक्स

Lyrics in English

Kabira kahi sabe to harave
Maya khel kare
Chhaliya roop dhare

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Nach nachave ye sab unko
Jo bas karm kare
Chhaliya roop dhare

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Wo raah ya manva jaane
Dhundh raha hai ke
Kastoori kundali basti
Migg dhundhat hai je

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Man antar tu ja dhundh
Sun sake to sun man gunj
Ho alakh jaga man
Swayam swayam mein

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Man muskaave jiv bhulkave
Peeko prem zare
Laaj na laagi haa jo jaagi
Badali je hi ghadi

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Moh mein bandhe
Sadhe na saadhe
Chulbul chit dhare

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Maya khela hai albela
Khul khul khel kare

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Man antar tu ja dhundh
Sun sake to sun man gunj
Ho alakh jaga man
Swayam swayam mein ke

Unknown Facts

Sayani Gupta has donned a never-seen-before avatar for her next, titled ‘Sherdil’.
Recently, she posted a picture of hers from the film and fans pointed out that the actress looked unrecognisable in the still. Introducing her character to the world, the versatile actress wrote on her social media, “Meet Lajjo! Gangaram’s better and more sorted half! 9 days since Gangaram left. Will he come back? To find out, watch #Sherdil – The Pilibhit Saga in cinemas on 24th June.” A world of a difference from her character Damini in ‘Four More Shots’, Sayani is an actor worth her salt.
Apart from ‘Sherdil’, Sayani also has Harman Baweja’s next project in the pipeline for her.

Translated Version

Lyrics in Hindi


यहां आपको मूवी / एल्बम - "शेरदिल: द पीलीभीत सागा" के लोकप्रिय गीत - "माया छलिया रूप धरे" के बोल मिलेंगे। संगीत निर्देशक "शांतनु मोइत्रा" हैं। गीत / साउंडट्रैक प्रसिद्ध गीतकार "विनोद दुबे" द्वारा रचित है और "राहुल राम" की खूबसूरत आवाज में "16 जून 2022" को रिलीज़ किया गया था। गाने के संगीत वीडियो में कुछ अद्भुत और प्रतिभाशाली अभिनेता / अभिनेत्री "पंकज त्रिपाठी, नीरज काबी, और सयानी गुप्ता" हैं। इसे "टी-सीरीज़" के संगीत लेबल के तहत जारी किया गया था।


कबीरा कही सबे तो हरावे
माया खेल करे
छलिया रूप धरे


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


नाच नचावे ये सब उनको
जो बस कर्म करे
छलिया रूप धरे


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


वो राह या मनवा जाने
धुंध रहा है के
कस्तूरी कुंडली बस्ती
मिग ढूंढत है जे


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


मन अंतर तू जा ढूंढ
सुन सके तो सुन मन गुंज
हो अलख जगा मन
स्वयं स्वयं में


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


मन मुस्कावे जिव भूलकावे
पीको प्रेम ज़रे
लाज ना लागी हां जो जागी
बदली जे ही घडी


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


मोह में बांधे
सधे ना साधे
चुलबुल चित धरे


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


माया खेला है अलबेला
खुल खुल खेल करे


🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


मन अंतर तू जा ढूंढ
सुन सके तो सुन मन गुंज
हो अलख जगा मन
स्वयं स्वयं में


अज्ञात तथ्य


सयानी गुप्ता ने अपनी अगली फिल्म 'शेरदिल' के लिए कभी न देखा हुआ अवतार लिया है।
हाल ही में, उन्होंने फिल्म से अपनी एक तस्वीर पोस्ट की और प्रशंसकों ने बताया कि अभिनेत्री अभी भी पहचानने योग्य नहीं दिख रही थी। अपने चरित्र को दुनिया के सामने पेश करते हुए, बहुमुखी अभिनेत्री ने अपने सोशल मीडिया पर लिखा, “मिलिए लज्जो! गंगाराम का बेहतर और बेहतर आधा! गंगाराम को गए 9 दिन हो गए। क्या वह वापस आएगा? यह जानने के लिए, 24 जून को सिनेमाघरों में #शेरदिल - द पीलीभीत सागा देखें।" 'फोर मोर शॉट्स' में दामिनी के अपने किरदार से अलग दुनिया, सयानी एक ऐसी अदाकारा हैं, जो अपने नमक के लायक हैं।
'शेरदिल' के अलावा, सयानी के पास हरमन बावेजा की अगली परियोजना भी है जो उनके लिए पाइपलाइन में है।


=================================================
Song Credits & Copyright Details:


गाना / Title : Maya Chhaliya Roop Dhare
चित्रपट / Film / Album : Sherdil: The Pilibhit Saga
संगीतकार / Music Director : Shantanu Moitra
गीतकार / Lyricist : Vinod Dubey
गायक / Singer(s) : Rahul Ram
जारी तिथि / Released Date : 16 June 2022
कलाकार / Cast : Pankaj Tripathi, Neeraj Kabi, and Sayani Gupta
लेबल / Label : T-Series
निदेशक / Director : Srijit Mukherji
निर्माता / Producer : Bhushan Kumar, Bhaumik Gondaliya & Krishan Kumar


Added by

author

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *