LYRIC
Hindi Lyrics:
कनु लड़िक बिगड़ि म्यारु ब्वारी कैर की
कनु लड़िक बिगड़ि म्यारु ब्वारी कैर की
कैमां लगाणींन छुईं अपणि खैर की
कैमां लगाणींन छुईं अपणि खैर की
कनु लड़िक बिगड़ि म्यारु ब्वारी कैर की
कैमां लगाणींन छुईं अपणि खैर की
कैमां लगाणींन छुईं अपणि खैर की
नथुली बेची पढ़ाई-लिखाई
नथुली बेची पढ़ाई-लिखाई
पुंगड़ि बेचि कि मिल ब्वारी काई
सोचि छो ब्वारी को सुख देखुलू
सोचि छो ब्वारी को सुख देखुलू
डोला बटी ब्वारी भयां भी नि आई
नौना दगड़ि चल गै देस बौगा मारि की
कैमां लगाणींन छुईं अपणि खैर की
कैमां लगाणींन छुईं अपणि खैर की
ब्वारी बिचारील यनु जाप काई
ब्वारी बिचारील यनु जाप काई
सैंत्यूं नौनु भी बस माँ नि राई
अब त हमथें पछैण्दू बी नि च
अब त हमथें पछैण्दू बी नि च
अपणु ही सोनु खोटु ह्वै ग्याई
क्या पाई येका बाना मिन ज्यू मारि की
कैमां लगाणींन छुईं अपणि खैर की
कैमां लगाणींन छुईं अपणि खैर की
भलि-बुरी चीज लोगूं की ऐनी
भलि-बुरी चीज लोगूं की ऐनी
मिल दुई दाणि चणो की नि पैनी
हमखुणि सेवा सोंली भी हर्ची
हमखुणि सेवा सोंली भी हर्ची
समधण्यौं थैनि मन्यौडर गैनी
क्या पायी येका बाना कर्ज पात कैरी की
कैमां लगाणींन छुईं अपणि खैर की
कैमां लगाणींन छुईं अपणि खैर की
छौंदी ब्वारी स्यु छों डाँड्यो जाणू
छौंदी ब्वारी स्यु छों डाँड्यो जाणू
डोखरी पुंगड़्यों माँ हडिगयों तुड़ाणु
लैंदा कीदां ये घौर ऐजन्दीन
लैंदा कीदां ये घौर ऐजन्दीन
मि स्यूं छों बांझा भैंसो चराणु
सैन्त्यूँ सम्भाल्यूं लि जान्दिना
झाड़ि काट की
कैमां लगाणींन छुईं अपणि खैर की
कैमां लगाणींन छुईं अपणि खैर की
कनु लड़िक बिगड़ि म्यारु ब्वारी कैर की
कनु लड़िक बिगड़ि म्यारु ब्वारी कैर की
कैमां लगाणींन छुईं अपणि खैर की
कैमां लगाणींन छुईं अपणि खैर की
छुईं अपणि खैर की
छुईं अपणि खैर की
=====================================
English Lyrics:
Kema laganin chui apni khaeri ki
Kema laganin chui apni khaeri ki
Chui apni khaeri ki
Pungdi bechi ki mil bwaari kaayi
Sochi chau bwaari ko sukh dyekhulu
Dola bati bwaari bhwein bhi ni aayi
Nauna dagadi chal gi des bauga maari ki
Kaima laganin chui apni khaari ki
Chui apni khaari kiBwaari bicharil in jaap kaayi -2
Saintyun naunu bhi bas ma ni raahi
Ab ta humtey pehchandu bi ni ch
Apnu hi sonu khotu hwe gyaayi
Kya paayi yeka bahna mil jyu mari ki
Kaima laganin chui apni khaari ki
Kaima laganin chui apni khaari ki
Chaundi bwaari syu chaun daandiyun jaanu -2
Dokhri pungdiyun ma hadgiyun tudanu
Laenda keedan ye ghorein jandeena
Me syu chau banjha bhainson charanu
Saitiyun sambhalyun li jandina jhaadi kaati ki
Kaima laganin chui apni khaari ki
Bhali buri cheej logun ki aeini -2
Mil dwe daani chano ki ni paeni
Mekuni sewa saunli bhi harchi
Samdhaniyun taene moneyorder gaini
Kya paayi yeka bahna mil jyu mari ki
Kaima laganin chui apni khaari ki
Kanu ladik bigdi myaru bwaari kaeri ki
Kaima laganin chui apni khaari ki.
No comments yet